Top
Home » Zoeken » App Game » The Wedding App Game
the wedding game

The Wedding App Game

vanaf €24 p.p. incl. BTW

Al vanaf €24 p.p. incl. BTW

Informatie aanvragen

the wedding game

The Wedding App Game

The Wedding App Game Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Tijdens The Wedding App Game staan samenwerking en snelheid centraal. Lukt het jullie tijdens deze citygame om alle opdrachten binnen de tijd te voldoen en jullie vrijgezel de dag van zijn of haar leven te geven? Deze vrijgezellenfeest buitenactiviteit is overal in Nederland te boeken, inclusief spelbegeleiding!

2,5 uur

10+

Yes, het is zover, jullie vrijgezel is ten huwelijk gevraagd en zal binnenkort in het bootje stappen! Uiteraard moet hiervoor nog veel gebeuren en aan jullie de taak om een vrijgezellenfeest te organiseren. Met onze speciaal ontwikkelde app game ‘The Wedding Planner Game’ wordt jullie vrijgezellenfeest nóg leuker!

Wat kunnen jullie tijdens deze Wedding Game verwachten?

Jullie worden ontvangen door een Specialtours spelbegeleider die jullie een introductie zal geven. Vervolgens gaan jullie in teams (of in één team, naar wens) op pad om verschillende opdrachten via de Specialtours app te spelen. Wij bootsen een compleet huwelijk na, inclusief de voorbereiding. Welk team regelt bijvoorbeeld als eerste de taart voor de bruiloft? Tussendoor hebben wij natuurlijk verschillende hilarische vrijgezellenfeest opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Op de plattegrond in de app zien jullie jezelf lopen en kunnen jullie verschillende locaties vinden waar opdrachten ontgrendeld kunnen worden. Samenwerken en een goede strategie staan tijdens dit spel centraal.

Lukt het jullie om alle opdrachten binnen de tijd te voldoen en jullie vrijgezel de dag van zijn of haar leven te geven? Jullie komen er achter tijdens de Wedding Planner Game in de stad van jullie keuze!

Prijs

Vanaf  €24 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Specialtours spelbegeleiding
Spelmaterialen
Specialtours app
Typische vrijgezellenfeest opdrachtenspel
Prijs voor de winnaars
Overal in Nederland te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

The Wedding App Game offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review