Top
Home » Zoeken » Amsterdam » Sloepen Rally Amsterdam
sloepen speurtocht puzzeltocht rally amsterdam

Sloepen Rally Amsterdam

vanaf €37,50 p.p. incl. BTW

sloepen speurtocht puzzeltocht rally amsterdam

Sloepen Rally Amsterdam

Sloepen Rally Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 89 reviews.
5 1

Omschrijving: Ga op de strijd met elkaar tijdens deze puzzeltocht rally op het water in Amsterdam! Elk team krijgt een eigen elektrisch bootje.

2,5 uur

12+

Op zoek naar een spetterende teambuilding activiteit op het water? Een activiteit waarbij je ook nog eens wat moois ziet van de stad Amsterdam? Dan is de sloepen rally in Amsterdam helemaal voor jullie weggelegd! Tijdens deze sloepen game op het water ga je de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. Jullie stappen per team in een sloep en gaan op pad over de Amsterdamse grachten!

Wat kun je bij de sloepen game in Amsterdam verwachten?

Tijdens deze sloepen speurtocht varen jullie door de mooiste Amsterdamse grachten zoals de Prinsengracht, Herengracht en ’t Singel. Met navigatiemiddelen ontstaat er een route waarbij verschillende vragen en opdrachten moeten worden uitgevoerd. Goede samenwerking en teamwork is van belang! Hoe beter de samenwerking verloopt des te groter de kans dat jullie als eerste de finish halen en de prijs in de wacht te slepen!

Niet alleen is dit uitje reuze gezellig, maar met een beetje mazzel genieten jullie ondertussen ook van het mooie weer! Een uitje dat geschikt is voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje! Mocht het regenen; geen probleem, wij kunnen de sloepen ook overdekken. Ook leuk om te combineren met een lunch, diner of andere activiteiten in Amsterdam op deze website.

Prijs

Vanaf  €37,50 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Sloepen (geen vaarbewijs nodig)
Maximaal 6 personen per boot
Teambuilding elementen
Wateractiviteit
Prijs voor de winnaars
1x consumptie p.p. voor onderweg
Ook voor grote groepen

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Sloepen Rally Amsterdam offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
Bedrijfsnaam (optioneel)
E-mail*
Gewenste datum
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Uw bericht

Blijf op de hoogte
Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen


1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review