Top
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam

vanaf €42,50 p.p. incl. BTW

Al vanaf €42,50 p.p. incl. BTW

Informatie aanvragen

Meer uitjes in deze categorie?

Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 88 reviews.
5 1

Omschrijving: Maak een rondvaart over de Amsterdamse grachten en geniet van heerlijke pizza’s. Boek hem als privé rondvaart vanaf 10 personen of ga mee met de reguliere rondvaart (vanaf 1 persoon, elke dag op vaste tijden)

1,5 uur

1+

Heb jij altijd al eens een rondvaart door de grachten van Amsterdam willen doen? Dat begrijpen wij heel goed! De binnenstad is ontzettend mooi en er is geen mooiere manier dan het zien van de stad dan via het water. Er zijn zo veel verschillende rondvaartboten dat jij je misschien afvraagt welke tour je moet boeken. Maar wist je ook dat er buiten de reguliere rondvaarten ook rondvaarten worden aangeboden met verschillende extra’s? Ken jij de pizza cruise Amsterdam al? Dit is de leukste pizza boot van Amsterdam!

Wat kun je tijdens deze rondvaart verwachten

De pizzacruise is een rondvaart van ruim 1,5 uur door de Amsterdamse grachten waar jij samen met je gezelschap heerlijk kunt genieten van de lekkerste pizza’s. En zorg dat je flink honger hebt want de pizza’s worden door een echte chef-kok bereid. Of je nu een voorkeur hebt voor een kaaspizza of een pizza met vlees of een pizza met groente? Niks is te gek en alles kan op de pizza cruise. Ook zijn de dranken inbegrepen zodat jij niet bang hoeft te zijn voor een hoge drank rekening aan het einde van de rondvaart tocht. Voor een vaste prijs kun jij genieten van pizza’s en onbeperkte dranken zoals bier, fris of wijn en natuurlijk de mooiste uitzichten over de gehele stad.

Prijs

Vanaf  €42,50 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Privé groep

Inclusief

Rondvaart Amsterdam (90 minuten)
Zelfgemaakte Italiaanse pizza (vlees, vis of vega)
Inclusief drankjes (bier, wijn, frisdranken)
Dessert als afsluiter
Speciale dieetwensen? Laat het ons vooraf weten!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Pizza Cruise Amsterdam offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
Bedrijfsnaam (optioneel)
E-mail*
Gewenste datum
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Uw bericht

Blijf op de hoogte
Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen


1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review