Bedrijfsuitje Naarden

Bedrijfsuitje Naarden

“Een uitje in Naarden? Bekijk onze personeelsuitjes en groepsuitjes in Naarden, natuurlijk ook leuk als verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest!”

Naarden is een van een aantal bijzondere vestingstadjes in Noord-Holland. Maar door zijn perfect gevormde stadswallen is Naarden zeker een van de mooiste in zijn soort. De puntige verdedigingswallen vormen een prachtig geheel, dat je eigenlijk nog het best ziet vanuit de lucht. Maar voorbij deze stadswallen is ook vanaf de grond veel moois te zien!

Groepsuitjes in Naarden

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Breng een bezoek aan Naarden!

Ben je in Naarden, dan zijn er een aantal leuke activiteiten te ondernemen. Bekijk bijvoorbeeld ons Wie is de Mol stadsspel of onze speurtocht/puzzeltocht in het centrum. Begin bijvoorbeeld met een wandeling over de met gras begroeide omwalling. Vanaf het water ziet alles er weer anders uit. Van een vaartochtje over de grachten zal je daarom ook geen spijt hebben. Meer over de geschiedenis van de stad vind je in een van de forten van Naarden, waar zich het Vestingmuseum bevindt.

Cultuur en natuur gebroederlijk naast elkaar! De stad heeft prachtige oude gebouwen aan groen aangelegde straten. In hartje centrum staat de prachtige St. Vituskerk. Echte natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabije omgeving. Iets buiten het stadscentrum ligt namelijk het Naardermeer. Het gebied waarin dit meer zich bevindt is een uniek natuurreservaat, waarvan slechts delen zijn opengesteld voor wandelaars.

Naarden is absoluut zo’n parel van een stad, die je, eenmaal bezocht, niet snel meer vergeet. Bovendien valt er in groepsverband genoeg te beleven. Een tastbaar verleden en uniek natuurschoon: Noord-Holland op zijn best!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies