Bedrijfsuitje Langedijk

Bedrijfsuitje Langedijk

“Op zoek naar leuke uitjes of  bedrijfsuitjes in Langedijk? Bekijk hier ons aanbod aan personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes in Langedijk”

10 Kilometer ten noordoosten van Alkmaar ligt gemeente Langedijk. Met de Noordzeekust op fietsafstand en een bosrijke en landelijke omgeving naast de deur, is Langedijk een schoolvoorbeeld van de pracht van Noord-Holland.

Activiteiten en groepsuitjes in Langedijk

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of personeelsuitje? Breng een bezoek aan Langedijk!

Langedijk ligt midden in het Geestmerambacht gebied, een vlak polderland in de schaduw van de duinen. Hier is het heerlijk uitwaaien en genieten van een unieke omgeving. De gemeente staat namelijk bekend om haar cultuurhistorische agrarische landschap. Meerdere wateren in de buurt werden in het verleden drooggemalen. Op de eilanden die daardoor vervolgens ontstonden vond tuinbouw (koolteelt) plaats. Daar dankt Langedijk de bijnaam ‘rijk der duizend eilanden’ aan. Een aantal van deze eilanden zijn nog steeds in het landschap te herkennen.

De inwoners van Langedijk zijn trots op haar bijzondere historie, en dat zie je terug in een aantal kleinschalige musea. Museum ’t Regthuis in het voormalig raadhuis van Oudkarspel geeft een goed overzicht van deze geschiedenis. Bij ‘Vaders Museale Schuitenhelling’ vertelt men het verhaal van de eerder genoemde eilandjes, die lange tijd alleen per schuit bereikbaar waren. Het Historisch Gemaal in het noorden van de gemeente is misschien wel het allerkleinste museum van Nederland, maar des te bijzonder. Het geeft je een beeld van de eerste drooglegging in het gebied.

Omdat Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk praktisch aan elkaar liggen, is een combinatiebezoek een ideale invalshoek voor een bedrijfsuitje of familiedag. Combineer bijvoorbeeld een sportieve activiteit of een duik in de historie van het landelijke gebied van Langedijk met het verkennen van het stadscentrum van Alkmaar. Succes gegarandeerd!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies