Bedrijfsuitje Heiloo (NH)

Bedrijfsuitje Heiloo (Noord-Holland)

“Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Heiloo? Boek bij Specialtours de leukste groepsuitjes in de regio en omgeving van Heiloo (Noord Holland)!”

Het pittorske dorpje Heiloo maakt onderdeel uit van samenwerkingsregio Noord-Kennemerland. Het Kennemerlandgebied staat bekend om zijn prachtige diverse natuurlandschap. Heiloo herbergt een aantal interessante historische monumenten, die tijdens een goede wandeling de moeite waard zijn om te bezoeken.

Leuke groepsuitjes in Heiloo

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitjes, bedrijfsuitjes of personeelsuitjes? Bekijk ze op onze website!

Dagje Heiloo? Veel verborgen en mooie plekjes! In het oog springend is de zogenaamde Witte Kerk, die zijn naam dankt aan de witgepleisterde buitenkant van het gebouw. De kerk stamt uit de 13e eeuw en is officieel beschermd erfgoed. Het gebouw is, behalve bij speciale vieringen, niet meer als kerk in gebruik. Naast de kerk vind je de wat geheimzinnige Willibrordusput. Door de eeuwen heen schreef men het water uit de put steeds weer een geneeskrachtige werking toe… Wandelen door cultuurhistorisch gebied? Landgoed Nijenburg doet dienst als heerlijk wandelgebied. Volg de 5 kilometer-lange wandelroute en ontdek het oude landhuis en zijn mooie bomenlanen. Vervolg je weg langs charmante stolpboerderijen, speelweides en open bosgebied met imposante vergezichten.

Een groepsuitje in Heiloo? Een bezoek aan Heiloo is uitermate geschikt als onderdeel van een groepsuitje in de regio. Na het verkennen van dit vriendelijke dorp kan gekozen worden om richting het nabijgelegen Alkmaar te gaan. Deze stad heeft een geheel eigen karakter en bovendien biedt het genoeg gezellige eetgelegenheden voor het nuttigen van een heerlijke lunch. Naast onze groepsactiviteiten bieden wij ook maatwerk uitjes aan. Daarnaast organiseren wij ook uw themafeest of bedrijfsfeest in Heiloo. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem contact op met ons uitjes team voor een scherpe offerte!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies