Top

Bedrijfsuitje Zaandam

Bedrijfsuitje in Zaandam? Deze mooie stad aan de Zaan heeft het allemaal: een prachtig poldergebied, cultuurhistorische erfgoed en een hypermodern stadscentrum.

Bedrijfsuitje Zaandam Waardering: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 89 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Het ideale en originele bedrijfsuitje in Zaandam!

Neem de picknickmand gerust mee. Het natuurgebied rondom Zaandam motiveert om erop uit te trekken. Fietsen, wandelen, varen en ja, bij het juiste weer schaats je er zelfs op los. De gemeente biedt een aantal prachtige wandel- en fietsroutes aan waarmee je het unieke veenlandschap rondom Zaandam bij uitstek ontdekt. Vanaf het water doe je dat in een kano, fluisterboot of sloep (ideale groepsactiviteit). Echte waterratten nemen een duik bij bijvoorbeeld recreatiegebied het Twiske.

Bij een bezoek aan Zaandam kun je de Zaanse Schans eigenlijk niet links laten liggen. Het is hét Hollands industrieel erfgoed, een uniek stukje Nederland met echte, nog werkende molens en de typische Zaanse huisjes. Bezoek er de allereerste kruidenierswinkel van het land, de tinfabriek en het Verkade Paviljoen (de oude chocolade- en koekfabriek). In het Zaanse museum leer je alles over de bijzondere geschiedenis van dit erfgoed.

Zaandam is uiterst trots op het geheel vernieuwde stadscentrum en daar heeft het alle reden toe. De klassieke herenhuizen aan de westzijde en de gezellige, historische Dam zijn aangevuld met een moderne interpretatie van de typische ‘Zaanse huisjes’ . Deze architectuur zie je onder anderen terug in het gemeentehuis en het unieke Intell hotel bestaande uit maar liefst 70 gestapelde Zaanse huisjes. De Gedempte Gracht is inmiddels weer uitgediept en vormt het nieuwe winkelhart van Zaanstad.

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer bijzondere aanbevelingen voor jullie bedrijfsuitje in Zaandam (Noord-Holland)?

Bekijk meer spectaculaire teamuitjes in Zaandam: