Top

Bedrijfsuitje Schiedam

Bedrijfsuitje Schiedam? Bekijk vermakelijke personeelsuitjes in Schiedam! De origineelste werk uitjes met de allerlaagste prijsgarantie!

Bedrijfsuitje Schiedam Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Meer over Schiedam

Schiedam is een mooi en interessant dorp dat ligt aan de Schie. Het dorp ontstond toen er bij de Schie een dam werd gebouwd, die moest dienen om het polderland in de regio droog te houden. Onder meer door visserij wist het dorp enigszins welvarend te worden. Het is nog altijd een mooi dorpje waar de rijkdom van vroeger terug te zien is in het fraaie centrum.

Het Zwarte Nazareth

In Schiedam was in de 19e eeuw een belangrijk centrum voor de jeneverstokerij. Dit zorgde niet alleen voor grote inkomsten voor de stad, maar ook voor enorme vervuiling, veel alcoholisme en andere problemen. Sinds die tijd is de stad echter sterk opgeknapt en is er van de vervuiling weinig meer te zien. Wat overbleef zijn een aantal prachtige molens (de hoogste ter wereld) en meerdere musea die aan de tijd van de jeneverstook herinneren. Tijdens een uitje in Schiedam kun je een interessante route volgen langs dergelijke bezienswaardigheden.

Een dagje uit in Schiedam

Voor een leuk dagje weg is Schiedam een mooie bestemming. Je kunt er prachtig wandelen en allerlei bezienswaardigheden bezoeken. Ook bestaat er volop gelegenheid om er te lunchen of ’s avonds te eten. Een vrijgezellenfeest in Schiedam, of een trouwerij, behoren zeker tot de mogelijkheden. Ook teambuildinguitjes kunnen in Schiedam ondernomen worden. Het bezoeken van de molens, het wandelen langs de beschermde stadsgezichten en andere activiteiten in Schiedam zorgen voor een rijkgevulde dag.

Bekijk personeelsuitjes in de omgeving van Schiedam:

Meer creatieve ideëen en tips voor jullie personeelsuitje in Schiedam (Zuid-Holland)?

Bekijk meer tips actieve personeelsuitjes in Schiedam: