Top
Home » Zoeken » Amsterdam » Wallen Tour Amsterdam
wallen tour amsterdam

Wallen Tour Amsterdam

vanaf €25 p.p. incl. BTW

Al vanaf €25 p.p. incl. BTW

Informatie aanvragen

wallen tour amsterdam
Meer uitjes in deze categorie?

wallen tour amsterdam

Wallen Tour Amsterdam

Wallen Tour Amsterdam Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Maak een rondleiding met een gids over de wallen in Amsterdam of koop onze Wallen Tour app en ga zelf op pad. 

Let op: Wegens gemeentelijke regels kun je deze tour in 2024 nog wél boeken, zij het met maximaal 4 personen per gids.

2 uur

1+

De rosse buurt van Amsterdam, de Wallen, de oude zijde, de Kerkbuurt: verschillende namen en omschrijvingen voor hetzelfde oude gedeelte van hartje Amsterdam. Hoe wil je het noemen? Het ligt er maar aan met welke bedoeling je dat gebied wilt onderzoeken of bewandelen.

Welk paar schoenen zou je willen aantrekken? Loop je door het verleden of het nu? Want een bijzonder stukje Amsterdam is dit ‘stadsdeel’ zeker! Het begon allemaal met landbouwers en vissers op terpjes langs de Amstelmonding en deze oude zijde is ongeveer de eerste uitbreiding van Amsterdam (de nieuwe zijde is, hoe vreemd, juist ietsje ouder).

Je kunt dus je oude schoenen uit de kast halen, maar voor deze stadswandeling in het Amsterdam van nu zijn de stoute schoenen toch meer geschikt. Het oudste deel van de stad trekt vaak ‘het oudste beroep’ aan, zo ook in Amsterdam, en het is juist daarvoor én voor de geheimzinnigheden eromheen dat wij tijdens deze wandeling de ogen open mogen houden. Tja, dan is het verstandig om stevig te aarden. Het verhaal van het letterlijke aanmodderen in Amsterdams oertijd kan ook wel een andere keer verteld.

Wat kan je zoal nog meer verwachten tijdens de Wallen Tour?

Met onze gidsen wandel je tijdens deze rondleiding door de Rosse Buurt langs schaars geklede dames en toeren jullie langs de bekendste spots van het Amsterdamse Red Light District, zoals de Bananenbar, de Oude Kerk, Casa Rosso, de roodste en smalste steeg van Amsterdam, de Moulin Rouge, Schreierstoren, de Bloedstraat, café The Old Sailor Chinatown en de bekende Zeedijk. Tijdens onze bekende wallentour horen jullie de leukste anekdotes over dit kleurrijke stukje Amsterdam.

Bezoek de meest roze buurt van Amsterdam met de leukste gidsen van Amsterdam! Wandelen door de Rosse Buurt: een van onze meest geliefde tours in Amsterdam, elke dag te boeken op jullie eigen gekozen (start)tijdstip.

Prijs

Vanaf  €25 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele Specialtours gids(en)
Rondleiding Rosse Buurt
Pauze in Amsterdams café (ex. consumptie)
Leuke wetenswaardigheden over dit stukje oud Amsterdam
Prijzen inclusief BTW, exclusief €1,50 p.p. toeristenbelasting Gemeente Amsterdam

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Wallen Tour Amsterdam offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje