Jordanese Smartlappen Tour Amsterdam

Smartlappen Tour Amsterdam Jordanese Smartlappen Tocht Amsterdam

Op zoek naar een typisch Amsterdams arrangement? Bekijk hier dan onze Jordanese Smartlappen Tour Amsterdam!

Dit arrangement duurt 3,5 uur en is volledig aan te passen aan uw wensen.  Combineer dit arrangement bijvoorbeeld met een lunch of diner en creëer uw complete dag in Amsterdam!

Jordaan Tour (duur 2 uur)
Onder begeleiding van onze professionele gidsen nemen wij u mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan, die buurt aan de overkant van de Prinsengracht. Onze gids vertelt u tijdens de stadswandeling wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam tijdens de Jordaan Tour.

Ook komt u o.a. langs de mooiste hofjes (sommige mogen betreden worden), pittoreske grachtjes en de gezellige kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn. Halverwege zullen we een typisch Jordanees kroegje aandoen waar de Jordaan vermaard om is.

Smartlappen zingen (duur 1,5)
In de Middeleeuwen zette de minstreel voor het publiek zijn liedtekst soms in een soort stripvorm op een stoffen lap. Die lap werd door het bezongen leed tot ‘smartlap’. Welnu, u leert in een oergezellig Jordaans café typisch Amsterdamse smartlappen, zoals de liederen zelf nu heten, op even typisch Amsterdamse wijze te zingen. Waan uzelf even Tante Leen of Johnny Jordaan. Wij leveren het tekstboek met veertig beroemde en beruchte levensliederen, tevens een accordeonist van het zuiverste Amsterdamse water.

Inclusief:
– Professionele en gezellige Specialtours gids
– Pauze in typisch Jordanees café
– Accordeonist
– Tekstboekjes
– privé locatie hartje Jordaan
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Kosten?Prijs:
€ 35,00 p.p. (incl. btw)
Tijdsuur Uitje?Tijdsduur: 3,5 uur
Aantal personen?Minimaal aantal personen: 15

mail ons Online Reserveren

Idee?Maak uw uitje compleet! Deze smartlappen tour is ideaal om te combineren met een lunch, diner of dinerspel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies