Top

Onze stadswandelingen in Amsterdam zijn altijd een succes! Onze stadsgidsen kennen Amsterdam op hun duimpje, en laten u dan ook de meest bekendste plekken zien. Zij vertellen u veel interessante weetjes, anekdotes en bijzondere verhalen.

Er zijn een aantal keuzes om een tour in Amsterdam te doen. U kunt voor een stadswandeling kiezen of gezellig met uw gezelschap op de step, fiets of scooter! Tijdens de tocht in Amsterdam is er altijd tijd voor een lekkere hapje of drankje! Ook kunt u de Toer in Amsterdam combineren met een gezellig borrelboot of een rondvaart met diner.

Onze stadswandelingen zijn elke dag te boeken op uw gewenste dag en tijdstip. Leuke voorbeelden zijn bijvoorbeeld onze rondleiding met een oud rechercheur of een rondwandeling Jordaan.

Tijdens deze rondleiding door de Jordaan loopt u het ‘quartier latin’ van Amsterdam in met haar prachtige hofjes, eigenwijze volk en de gezellige cafés. Terwijl u langs de mooie grachten in Amsterdam wandelt en bekende spots aandoet zoals het Baantjercafé. Tijdens de wandeling met een oud rechercheur – collega’s van Appie Baantjer – zult u mooie verhalen horen over de periode van het oude bureau Warmoesstraat.

Een gezellige Wallen tour? Trek uw stoutste schoenen maar aan, want wij nemen u mee voor een rondleiding wallen. Samen met onze stadsgidsen duikt u in het geheimzinnigste gedeelte van Amsterdam. Met uw gezelschap wandelt u langs schaarsgeklede dames en komt u langs de bekendste spots van het Amsterdamse Red Light District zoals de Bananenbar, de Oude Kerk, Casa Rosso, de roodste en smalste steeg van Amsterdam, Moulin Rouge, de Schreierstoren, de Bloedstraat, café the Old Sailor en Chinatown. Tijdens onze Amsterdamse tours is er natuurlijk altijd tijd voor een lekker bakje koffie of een verkwikkend borreltje.

Bekijk hier ons Stadswandeling Amsterdam aanbod