Top

Hieronder kunt u een lijst vinden van bedrijven waarvoor wij eerder met succes een uitje hebben georganiseerd in Nederland!
Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje

Ervaringen & reacties van onze klanten

Uw ervaring en reactie op onze uitjes zijn voor ons een belangrijk goed. Om de integriteit hiervan te waarborgen verzekeren wij er u hier van dat alle reacties naar waarheid zijn ingevuld door echte personen die hebben deelgenomen aan onze uitjes.

Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Ga dan naar het desbetreffende uitje en vul aan de onderkant het beoordelingsformulier in.

Jordaan, oude centrum tour en rondvaart

★★★★☆
Met collega’s een oude centrum, Jordaan en hofjes tour gedaan. Leuke gidsen die veel vertelden.1 gids was een half uur te laat maar een andere gids nam even 2 groepen mee tot dat de andere gids er was. Ook de rondvaart was leuk. Alles weer goed geregeld!
- Karin G

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

heineken experience, varen en wallentour

★★★★☆
Heel leuk uitje. Heineken was top alleen voor mensen die geen Engels spreken wat lastig maar dat komt niet heel vaak voor. Varen was super. Jammer van de regen want hierdoor kon je niet goed naar buiten kijken tijdens het varen. De schipper en de verzorging waren prima. De Wallen toer was ook leuk. Ik had van te voren even moeten aangeven dat onze heren eigenlijk voor de rose buurt kwamen want er was weinig aandacht voor de serieuzere zaken. Het eten in de kroonprins was ook goed. We hadden een leuke tafel in een leuk aangekleed zaaltje.
- Wendy N

S

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie

Wallentour +eetcafe

★★★★☆
Was prima, onze gids heeft ons leuk rondgeleid. Ik kwam met wat ideeen, waar ook gehoor aan werd gegeven.
- Annemiek B

Filmquiz

★★★★★
Het was top gedaan en er werd rekening gehouden met de diversiteit in leeftijden
- Seafra

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

architectuurfietstocht met gids

★★★★☆
prima. ik heb a eerder dit programma gedaan en kom telkens weer terug. als het weer niet meewerkt, denken gidsen mee
- Bastiaan R

happen en stappen

★★★★★
Wij hebben erg genoten, een goede gids, wist veel leuke dingen te vertellen, rustig en niet te opdringerig! Leuke route met prima restaurants, het hoofdgerecht in de Brakke grond was niet warm genoeg, ze konden het niet meer opwarmen, wel een korting van 20% gekregen (zonder ernaar te vragen) op de drank (erg netjes). Al met al een zeer leuke avond gehad, jullie worden bedankt!
- Michel F