Top

Hieronder kunt u een lijst vinden van bedrijven waarvoor wij eerder met succes een uitje hebben georganiseerd in Nederland!
Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje

Ervaringen & reacties van onze klanten

Uw ervaring en reactie op onze uitjes zijn voor ons een belangrijk goed. Om de integriteit hiervan te waarborgen verzekeren wij er u hier van dat alle reacties naar waarheid zijn ingevuld door echte personen die hebben deelgenomen aan onze uitjes.

Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Ga dan naar het desbetreffende uitje en vul aan de onderkant het beoordelingsformulier in.

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

heineken experience, varen en wallentour

★★★★☆
Heel leuk uitje. Heineken was top alleen voor mensen die geen Engels spreken wat lastig maar dat komt niet heel vaak voor. Varen was super. Jammer van de regen want hierdoor kon je niet goed naar buiten kijken tijdens het varen. De schipper en de verzorging waren prima. De Wallen toer was ook leuk. Ik had van te voren even moeten aangeven dat onze heren eigenlijk voor de rose buurt kwamen want er was weinig aandacht voor de serieuzere zaken. Het eten in de kroonprins was ook goed. We hadden een leuke tafel in een leuk aangekleed zaaltje.
- Wendy N

Popquiz

★★★★★
De Popquiz was prima georganiseerd. De quizmaster was op tijd aanwezig. Daarnaast was ze enthousiast en zorgde ze ervoor dat onze groep goed in beweging kwam. Het niveau van de quizvragen was over het algemeen goed. Erg fijn ook dat op zo'n korte termijn het uitje nog naar een eerdere datum omgezet kon worden. Goede service!
- Anoniem

Grachtengordelwandeling

★★★★★
Heel erg leuk. Marjet is een echte Amsterdamse die op een bevlogen manier over haar stad sprak. Het bezoekje aan ' de Gouden Florijn' was een leuke onderbreking en tevens opwarmmoment op deze koude en natte zaterdag.
- Anja G van

Walking lunch

★★★★★
Iedereen was enthousiast. Leuke restaurants, lekkere gerechten en genoten van onze gids Bo, zij gaf echt iets extra aan de rondleiding.
- Jeannette Kleinendorst

karaoke diner

★★★★☆
het was een zeer geslaagde avond. leuke begeleider , leuke quizzen tussendoor.
- Rebecca G

Amsterdamse avond met Sien

★★★★☆
Wij hebben dit uitje gisteravond gedaan met 10 personen. Chanel is een leuke spontane gastvrouw, ze heeft ons een super gezellige avond bezorgd. Wij hebben genoten. Eten was voldoende , bediening was goed.
- Mirella Asma-Moolenaar

Kleine fietstour

★★★★★
Mooie fietstour, zeker door de leuke verhalen van Marjet. Borrel gedronken bij café 'lowietje' . Kortom heel geslaagd, prima fietsen, leuke gids, een aanbeveling.
- Piet en Jannie

TukTuk diner Amsterdam

★★★☆☆
we vonden het geslaagd, met wat kanttekeningen, 1 tuktuk was veel te laat, (ook wat mensen van ons) dus op zich was het niet schokkend. 2 tuktuks hebben maar een tour van 30 min. gedaan anders waren ze te laat bij het eerste restaurant. De gidsen deden het leuk. Wel vreemd, ik moest aan jullie een menukeuze doorgeven, wat ik ook netjes heb gedaan, alleen bij het eerste restaurant wisten ze daar niets vanaf en kregen we vanalles wat op de tafels gezet. Ze hebben de keuzes nooit doorgekregen van jullie en ook is daar niet doorgekomen dat we de drank via verrekening zouden laten lopen. Dat was slordig. Verder heeft iedereen lekker gegeten en hebben we een leuke avond gehad.
- M