Top

Hieronder kunt u een lijst vinden van bedrijven waarvoor wij eerder met succes een uitje hebben georganiseerd in Nederland!
Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje Bedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, PersoneelsuitjeBedrijfsuitje, Teamuitje, Personeelsuitje

Ervaringen & reacties van onze klanten

Uw ervaring en reactie op onze uitjes zijn voor ons een belangrijk goed. Om de integriteit hiervan te waarborgen verzekeren wij er u hier van dat alle reacties naar waarheid zijn ingevuld door echte personen die hebben deelgenomen aan onze uitjes.

Wilt u zelf een beoordeling plaatsen? Ga dan naar het desbetreffende uitje en vul aan de onderkant het beoordelingsformulier in.

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

Wallentour en borrelboot

★★★★★
Onze gids stond al te wachten. Ze vertelde heel gepassioneerd over Amsterdam, was flexibel en voor iedereen leuk (van 16 jarigen tot 72 jarigen). De borrelboot was top, leuke schipper, lekkere hapjes en drankjes en heerlijk knus. Ook het restaurant was een verrassing. Goed geregeld allemaal.
- Jolanda M Van der

Walking diner Utrecht

★★★★☆
Het uitje was heel erg leuk! Al onze collega’s keken terug op een gezellige avond.
- Anoniem

Ik hou van Holland diner spel

★★★★☆
Laat ik voorop stellen dat we een gezellige avond hebben gehad, De locatie "Weesper" die jullie voor ons uitgezocht hadden was super en het eten was heerlijk. We vonden het prettig dat wij een afgesloten gedeelte van het restaurant tot onze beschikking hadden. Jullie hadden de ruimte leuk versierd. Toch had de avond een andere insteek dan dat we verwacht hadden. Wij denken dat er zeker voor jullie winst te behalen valt als jullie van te voren rekening houden met de doelgroep van de avond. "Hoeveel smurfen en hoeveel sinterklaasliedjes kennen we" had echt beter gekund! Dit is ook zeker niet in de voorbespreking naar voren gekomen. De vragen die wij hadden aangeleverd werden meteen voor de eerste ronde getoond, waardoor dit binnen 5 minuten klaar was en dat was jammer. Het geluid was niet goed, de groep die naast de box at, had hier veel last van, terwijl enkele groepen aan de andere kant van de zaal niet konden verstaan wat er gezegd werd. De dames waren erg enthousiast en kregen de groep aan het einde van de avond op de stoelen. Het was fijn dat we nog konden blijven nadat het "programma" afgerond was.
- Ilse G

Filmquiz

★★★★★
Het was top gedaan en er werd rekening gehouden met de diversiteit in leeftijden
- Seafra

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

Walletjestour

★★★★★
Het uitje was erg leuk . Veel details gehoord . Alex de gids legde alles prima uit . Wat wij jammer vonden was dat er erg weinig over de wallen zelf verteld werd . Wij hadden verwacht dat we het 1 en ander over de wallen en de dames te horen zouden krijgen , tenslotte heet het ook de walletjestour. Halverwege de tour zouden we ergens op eigen kosten wat drinken in een echt Amsterdams café bijvoorbeeld een pikketanis stond in de papieren . Dit is niet gebeurd wat we jammer vonden . Wat we erg leuk vonden was de Jordaan met de verschillende markten . Voor de rest hebben we erg genoten . Dank voor de leuke tocht
- Jolanda P Van der

Walking dinner Delft en Leiden

★★★★☆
Ik ben mee geweest in Delft. Het concept is heel leuk en het eten was heerlijk. Het voorgerecht vond ik een beetje jammer dat er champignons op de carpaccio zat. Het weer zat een klein beetje tegen, maar toch lekker gewandeld door Delft.
- Patricia Zw