Bedrijfsuitje Wormerveer

Bedrijfsuitje Wormerveer

“Een personeelsuitje in Wormerveer?! Bekijk onze leuke groepsuitjes; ideaal voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsdag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest!”

Het ten noorden van Zaandam gelegen, rustieke stadje Wormerveer is een schoolvoorbeeld van de typische Hollandse identiteit. Het spreekt tot de verbeelding bij menig toerist, al is het alleen maar om de windmolens die er decennia lang olie persten. Wormerveer is nog steeds een zeer bedrijvig gebied en ook het verwerken van olie vindt er nog altijd plaats.

Groepsuitjes in Wormerveer

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Wormerveer!

Door deze olieverwerking dragen de inwoners van Wormerveer nog altijd de bijnaam ‘Gladoren’. Door het geluid van de molens was men moeilijk te verstaan, waardoor de door olie besmeurde hand nog wel eens achter het oor gedaan werd (om beter te horen). …Daar krijg je vanzelf gladde oren van!

Ga de omgeving in! Zoek het niet teveel in het centrum van Wormerveer, want in de omgeving, daar moet je zijn! Het stadje is omringt door mooie meren en open velden, die uitnodigen voor een goede wandeling. De route van Wormerveer naar Zaandam is een voorbeeld van zo’n wandeling dwars door de natuur, waar je ogen te kort zal hebben.

Actief Wormerveer ontdekken? Iets buiten Wormerveer zijn recreatiemogelijkheden rond en op de meren De Poel en De Marken. Even genoeg gewandeld of gefietst? Voor groepen is het maken van een gezellige vaartocht een aanrader. In het westen van de stad, bij Krommeniedijk, ligt een bijzonder fort dat regelmatig wordt opengesteld voor geïnteresseerden.

Teamuitje in Wormerveer? De verborgen charme van Wormerveer en zijn omgeving is absoluut het verkennen waard. Hier combineer je cultuurhistorie met natuurschoon en dat biedt natuurlijk mogelijkheden voor een groepsuitje op maat.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies