Bedrijfsuitje Laren

Bedrijfsuitje Laren

“Een personeelsuitje of bedrijfsuitje in Laren organiseren? Bekijk onze groepsuitjes in Laren, ook leuk voor uw vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit, of bijvoorbeeld een familie uitje!”

Midden in het Gooi, vlakbij Blaricum en Hilversum, ligt het schilderachtige Laren. Deze oudste kern van de regio loopt over van charme. Dat het sinds jaar en dag internationale kunstschilders aantrekt is dus ook helemaal niet zo’n gek gegeven.

Groepsuitjes in Laren

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Laren!

Laren heeft een agrarische oorsprong en dat zie je terug in de opbouw van het dorp. Letterlijk middelpunt is de Brink. Daar werd vroeger door de boeren het vee bijeengedreven. Door de eeuwen heen ontwikkelde het zich als centrale plek waar inwoners bijeenkwamen en markten werden gehouden. De Brink is met haar St. Jansbasiliek, de grote vijver en onverharde paden nog altijd beeldbepalend. Je vindt er overigens ook leuke winkeltjes en ’s zomers is het goed toeven op een van de gezellige terrassen.

Door de pittoreske uitstraling van het dorp en zijn omgeving, had het vooral in het eind van de 19e eeuw een grote aantrekkingskracht op kunstschilders. Als je je in de omgeving bevindt, snap je direct waarom. Het aangezicht van Laren en de omgeving lijkt zo van een schilderdoek gekomen! Je komt van alles over de kunstgeschiedenis te weten in het aldaar gevestigde Singer Museum. In dit museum hangt vooral veel werk van de kunststroming de Larense School.

Verken prachtig Laren als onderdeel van een verrassend dagje uit. Het charmante centrum nodigt zeker uit voor hapje en een drankje. Laren heeft zelf genoeg in zijn mars, maar ook de omgeving puilt uit van recreatiemogelijkheden voor een compleet programma.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies