Bedrijfsuitje Beverwijk

Bedrijfsuitje Beverwijk

“Een leuk bedrijfsuitje in Beverwijk? Of misschien een bedrijfsfeest of themafeest? Wij organiseren de leukste personeelsuitjes in Beverwijk!”

Tussen Alkmaar en Haarlem ingesloten, op een steenworp afstand van de duinen, ligt Beverwijk. Beverwijkers staan bekent om hun no-nonsense mentaliteit, en zo is het ook met de oude stad zelf: What you see is what you get. Maar wat je ziet is zo slecht nog niet..! Ontdek het samen tijdens een origineel groepsuitje.

Leuke groepsuitjes in Beverwijk

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Ga naar Beverwijk!

Beverwijk is een van de plaatsen in de luwte van Amsterdam, die in de 17e eeuw door zijn spectaculaire weidse uitzichten en de nabijgelegen zee een aantrekkingskracht uitvoerde op rijke handelslieden. De imposante 17e-eeuwse huizen geven Beverwijk tot op de dag van vandaag zijn eigen karakter.

Beverwijk dankt zijn bekendheid bij een groot deel van de Nederlandse bevolking aan de Bazaar. Op deze gigantische overdekte markt wordt echt van alles verhandeld. Van exotische producten tot tweedehands items: je vindt het allemaal op de Beverwijkse Bazaar!

Een dagje Beverwijk. Naast een bezoek aan de eerder genoemde Bazaar zijn er nog een aantal must-do’s tijdens een dagje Beverwijk. Bezoek museum Kennermerland. Het museum geeft je een inkijkje in de rijke geschiedenis van de streek. Beklim de Wijkertoren, waar vanuit je een prachtig weids uitzicht over diezelfde streek hebt. Leuke teamuitje activiteiten voor teambuilding in Beverwijk.

Pak de fiets of de benenwagen en ontdek de streek vervolgens zelf. Binnen 10 minuten zit je middenin de Beverwijkse polder. Via de akkers en het uitgestrekte duingebied ben je in no-time op het strand van Wijk aan Zee. Alle activiteiten zijn uitstekend in groepsverband te ondernemen. Ook leuk als teambuilding dag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Daarnaast organiseren wij ook uw personeelsfeest of themafeest. Neem contact op voor de mogelijkheden en bel ons op 020 770 89 53.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies