Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Floating & Walking Dinner

★★★★★
Goed geregeld, we hebben een geweldige avond gehad. Het eten in de restaurant is, vooral door het mannelijke geslacht als te weinig ervaren. Een broodje bij het voorgerecht met wat smeersels of patat en groenten bij het hoofdgerecht had optie geweest. Gidsen waren geweldig! Al met al top!
- Marianne P

Wallentour +eetcafe

★★★★☆
Was prima, onze gids heeft ons leuk rondgeleid. Ik kwam met wat ideeen, waar ook gehoor aan werd gegeven.
- Annemiek B

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

Stadswandeling en boottocht

★★★★☆
Het was een ontzettend plezierig uitje: leuke gidsen, aansprekelijk verhaal (voor de doelgroep) vertelden ze. Goede organisatie!
- Bregje

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Jordaan Tour

★★★★★
Ik wil jullie even bedanken voor de leuke tour van gisteren namiddag. Men was erg enthousiast. Altijd leuk een goede feedback te ontvangen. Speciaal dank aan de gids, die vond men geweldig. Tot een volgende keer
- Trix

Noord Zuidlijn Tour-Amsterdam

★★★★★
GEWELDIG!! Alles klopte. We werden ontvangen in de Kroonprins, tafel stond klaar, we hoefden alleen maar aan te schuiven. Nanno, onze gids, kwam ons om half elf ophalen. Wat hebben we genoten van al zijn uitleg, de verwondering van de mooie noord-zuidlijn met zijn kunst. Een fantastische gids die de aandacht van 12 dames al die tijd wist te behouden!! Na een drankje tussendoor, begonnen we aan ons laatste onderdeel: de Pijp. Echt nog stukje oud Amsterdam. Hier heeft Nanno ons afgezet bij het restaurant Barca waar we met een early dinner reuze verwend zijn.
- Monique

Escape the city

★★★★★
Heel erg leuk, interactief en van deze tijd dmv gebruik mobiele telefoon.
- Eloy M

moorddiner

★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem

Walking diner Utrecht

★★★★☆
Het uitje was heel erg leuk! Al onze collega’s keken terug op een gezellige avond.
- Anoniem

Ik Houd van Holland Diner

★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

Cursus plat Amsterdams praten

★★★★★
Het uitje was leuk, niet te lang en heel gezellig. Er werd sfeer gemaakt door de persoon die de workshop gaf.
- Teddy M

neuzen in de rosse buurt

★★★★★
Heel leuk, omdat we zelf onze wensen konden doorgeven
- Nelly

heineken experience, varen en wallentour

★★★★☆
Heel leuk uitje. Heineken was top alleen voor mensen die geen Engels spreken wat lastig maar dat komt niet heel vaak voor. Varen was super. Jammer van de regen want hierdoor kon je niet goed naar buiten kijken tijdens het varen. De schipper en de verzorging waren prima. De Wallen toer was ook leuk. Ik had van te voren even moeten aangeven dat onze heren eigenlijk voor de rose buurt kwamen want er was weinig aandacht voor de serieuzere zaken. Het eten in de kroonprins was ook goed. We hadden een leuke tafel in een leuk aangekleed zaaltje.
- Wendy N

S

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie

Kellendonk

★★★★★
Wij vonden het een leuke informatieve tour/veel uitleg informatie gids Ton!
- Marion

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Jordaantour

★★★★★
In 3 groepen van ongeveer 19 personen een heerlijke middag beleefd. Het was superleuk om door de Jordaan te lopen en de verhalen en geschiedenis van deze buurt te horen. Ook nog even lekker een borreltje genuttigd bij Smalle Lowietje. Super deskundige rondleidster met veel humor. Het was een top excursies. Een ieder was zeer tevreden.
- Jan

Ik hou van Holland (kerst editie)

★★★★★
We vonden het spel helemaal leuk! Iedereen deed fanatiek mee en iedereen deed zijn best om te winnen 🙂 Ook de spelbegeleiders deed het heel leuk en het enthousiaste straalde eraf. Top uitje gehad!
- Debora