Vrijgezellenfeest Haarlem

“Vrijgezellenfeestje in Haarlem!? Boek jullie vrijgezellendag bij Specialtours.nl! De leukste tips en ideeën voor een vrijgezellenuitje (mannen of vrouwen) in Haarlem!”

Wanneer je echt iets te geks wilt doen voor het vrijgezellenfeestje van je vriend, vriendin, broer of zus bekijk dan onze vrijgezellenuitjes in Haarlem. Van leuke vaarten over het Spaarne tot teambuildingsactiviteiten in de stad tot erotische diners in de avonduurtjes. Wij bieden voor elke groep weer iets unieks. Uitjes voor zowel een mannen vrijgezellenfeest als een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Haarlem.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste dinerspel uit onze stal: Welkom bij het Ik hou van Holland Dinerspel in Haarlem. Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, decoratie en gezelligheid!

Stripdiner Haarlem

Erotisch dineren in Haarlem? Het kan tijdens het stripdiner in Haarlem! Het ideale vrijgezellenfeest diner voor mannen en vrouwen. Lees snel verder over dit vrijgezellenuitje met stripact.

Kroegentocht Haarlem

Jullie lusten wel een borrel? Ga op stap met de Specialtours kroegtijgers en hou een heuse pubcrawl in Haarlem! Leuke avondactiviteit voor groepen inclusief professionele gids.

Workshop Paaldansen

Sta een keer niet voor paal, maar hang er in, tijdens onze workshop paaldansen. Onder professionele begeleiding krijgen jullie een heuse paaldans workshop!

Naaktmodel Schilderen

Vrijgezellenfeestje in Haarlem? Volg dan onze creatieve workshop Naaktmodel Schilderen & Tekenen! Voor zowel mannen als vrouwen te boeken als vrijgezellenuitje.

Gokken & Schrokken

Het arrangement bestaande uit een poker workshop en een lekker 3 gangen diner. Leer de fijne kneepjes van het pokervak van onze ervaren pokerdocent!

De leukste vrijgezellenuitjes in Haarlem & ook maatwerk arrangementen

Ook wanneer je een geheel dagprogramma wilt organiseren zullen wij alles uit de kast halen om er een fantastische vrijgezellendag van te maken. Wij kunnen je bijvoorbeeld ook helpen met de organisatie van lunches of themadiners. Natuurlijk bieden wij ook stripdiners en erotische spelprogramma’s aan voor zowel mannen als vrouwen. Ook grappige workshops zoals naaktmodel schilderen of smartlappen zingen onder begeleiding van een accordeonist behoort tot een van de mogelijkheden. Laat je inspireren door onze vrijgezellenfeest activiteit voor mannen en vrouwen, en informeren door een van onze werknemers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem