Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Haarlem?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Haarlem?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Floating and Walking Dinner

Een bijzondere rondvaart in combinatie met een compleet 3 gangen diner en een stadswandeling! Bekijk hier ons unieke floating and walking dinner in Haarlem.

PopQuiz Diner Haarlem

De leukste muziekquiz van Nederland! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen, inclusief 3 gangen diner, privé locatie, quizhost en originele spelrondes.

Wie is de Rat Haarlem

Wie is de mol? Nee! Wie is de Rat in Haarlem! Bekijk hier onze leuke teambuildingactiviteit in Haarlem. Wie is de verrader in uw team? Wie is de saboteur? We zullen er achter komen!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste dinerspel uit onze stal: Welkom bij het Ik hou van Holland Dinerspel in Haarlem. Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, decoratie en gezelligheid!

Hap en Stap Tour Haarlem

De culinaire stadswandeling van Haarlem! Drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants. Beleef een unieke avond tijdens dit walking dinner in Haarlem!

Moorddiner Haarlem

Tijdens het moordspeldiner in Haarlem zullen we een moord moeten oplossen. Hilarische moordavond inclusief 3 gangen diner, spelmaterialen, begeleiding en privé locatie!

Hartje Haarlem Tour

Maak een stadswandeling met onze Specialtours gidsen in Haarlem. Tijdens deze 2 uur durende tour ziet u de bekende, maar ook minder bekende, highlights van Haarlem.

GPS Speurtocht Haarlem

Moeite met zoeken? Gebruik een GPS tijdens onze GPS speurtocht in Haarlem. Leuke teambuildingactviteit voor uw groepsuitje in Haarlem, gespeeld in verschillende teams.

Puzzeltocht Haarlem

Strijd tegen elkaar in het centrum van Haarlem tijdens de Puzzeltocht Haarlem. Een heuse speurtocht met teambuilding element. Lees snel verder over deze groepsactiviteit in Haarlem.

Kroegentocht Haarlem

Jullie lusten wel een borrel? Ga op stap met de Specialtours kroegtijgers en hou een heuse pubcrawl in Haarlem! Leuke avondactiviteit voor groepen inclusief professionele gids.

Bike Battle Haarlem

Actief uitje? Stap op de fiets in verschillende teams en speel onze fietspuzzeltocht in Haarlem. Een leuke en verfrissende fietstocht met verschillende opdrachten door de stad.

Smartlappen Workshop

Een workshop activiteit in Haarlem? Bekijk hier onze smartlappen workshop onder leiding van onze accordeonist. Een gezellige ochtend, middag of avond.. met een lach en een traan!

Groepsuitje Haarlem

Een leuk dagje Haarlem en u zoekt een specialist in het organiseren, out of the box denken en unieke concepten creëren? Wij bieden originele groepsuitstapjes in Haarlem voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeesten of vriendenuitjes. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze uitjes in Haarlem!

Bedrijfsuitje Haarlem

Personeelsfeest of bedrijfsfeest in Haarlem? Laat u inspireren door de vele leuke teambuilding activiteiten op onze website zoals tours, citygames of een speciaal groepsdiner. Wij zorgen er altijd voor dat u een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Haarlem beleeft. Bekijk snel onze groepsarrangementen!

Vrijgezellenfeest Haarlem

Voor de laatste keer de bloemetjes buiten zetten: daar heb je een vrijgezellenfeestje voor! Wij organiseren ludieke, actieve maar ook licht erotische vrijgezellenfeest activiteiten voor zowel mannen als vrouwen. Kijk op de website voor tips & ideeën en laat een leuk vrijgezellenuitje opstellen door een van onze medewerkers.