Citygame Haarlem

“Teambuildingactiviteit in Haarlem? Boek één van onze stadsspellen in Haarlem voor een leuk teambuilding uitje in Haarlem!”

Spelprogramma’s zijn ideaal om mensen op een Fun manier met elkaar te laten samenwerken of een stad op een speelse manier te ontdekken. Specialtours biedt hiervoor veel verschillende mogelijkheden, van speurtochten tot een Crazy 88 Citygame waarbij u allerlei ludieke opdrachten in de stad moet zien te volbrengen.

PopQuiz Diner Haarlem

De leukste muziekquiz van Nederland! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen, inclusief 3 gangen diner, privé locatie, quizhost en originele spelrondes.

Wie is de Rat Haarlem

Wie is de mol? Nee! Wie is de Rat in Haarlem! Bekijk hier onze leuke teambuildingactiviteit in Haarlem. Wie is de verrader in uw team? Wie is de saboteur? We zullen er achter komen!

Moorddiner Haarlem

Tijdens het moordspeldiner in Haarlem zullen we een moord moeten oplossen. Hilarische moordavond inclusief 3 gangen diner, spelmaterialen, begeleiding en privé locatie!

GPS Speurtocht Haarlem

Moeite met zoeken? Gebruik een GPS tijdens onze GPS speurtocht in Haarlem. Leuke teambuildingactviteit voor uw groepsuitje in Haarlem, gespeeld in verschillende teams.

Puzzeltocht Haarlem

Strijd tegen elkaar in het centrum van Haarlem tijdens de Puzzeltocht Haarlem. Een heuse speurtocht met teambuilding element. Lees snel verder over deze groepsactiviteit in Haarlem.

Bike Battle Haarlem

Actief uitje? Stap op de fiets in verschillende teams en speel onze fietspuzzeltocht in Haarlem. Een leuke en verfrissende fietstocht met verschillende opdrachten door de stad.

Crazy 88 Haarlem

Vervul de meest crazy opdrachten tijdens het crazy 88 stadsspel in Haarlem! Wie is het meest creatief tijdens deze doldwaze opdrachten race? Inclusief camera's!

CSi Haarlem

Kruip in de huid van een rechercheur tijdens dit moordspel in Haarlem! In verschillende teams zullen jullie een moord te zien moeten oplossen in het centrum van Haarlem.

Moordlunch Haarlem

Bekijk hier onze unieke groepslunch in Haarlem: de Moordlunch! Tijdens deze bijzondere lunch zullen jullie een moord te moeten zien oplossen.. alleen zitten de verdachten in uw gezelschap!

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de verrader aan tafel? Wie is de saboteur? Herken de mol tijdens het Wie is de Rat dinerspel in Haarlem. Strijd in teams en ontdek de valsspeler! Inclusief spelhost en 3 gangen diner.

Crazy Dinnergame Haarlem

Het meest crazy dinerspel uitje van Haarlem! De walking dinner variant met 3 restaurants, 3 dinergangen en doldwaze opdrachten die op camera vastgelegd moeten worden! Wat?!

Ik Hou van Holland Lunch

Op zoek naar een originele groepslunch in Haarlem? Bekijk dan onze Ik Hou van Holland lunch! De gezelligste lunch in Haarlem, inclusief quiz programma en quizmaster!

De leukste groepsuitjes in Haarlem & ook maatwerk arrangementen

Mocht het weer het niet toe laten om een buitenspel te organiseren kijk dan ook eens naar quizzen in combinatie met een lunch of diner zoals het Moordspel of Hou van Holland Diner spel. Wij bieden in dat geval dus ook een binnenactiviteit aan.

Ook Wie is de Rat is een zeer populair uitje waar veel mensen nog lang over napraten omdat u uw collega’s of vrienden op een manier zult kennen zoals u nog nooit eerder heeft gezien. Mocht u er zelf niet uitkomen neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers en laat u informeren over uw te organiseren uitje in Haarlem.

.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem