Workshop Haarlem

“Workshops in Haarlem? Bekijk onze leuke workshop activiteiten in Haarlem! Leuk als kantooruitje of dagje weg met vrienden of familie”

Zijn jullie een muzikale groep en lijkt het u leuk om op een ontspannen manier onder begeleiding van een accordeonist heerlijke Hollandse smartlappen te zingen? Dat kan met onze workshop Smartlappen zingen. Of bent u op zoek naar een creatief onderdeel van jullie dagprogramma, denk dan eens aan een workshop naaktmodel schilderen of overheerlijke cocktails maken tijdens de cocktail workshop.

Smartlappen Workshop

Een workshop activiteit in Haarlem? Bekijk hier onze smartlappen workshop onder leiding van onze accordeonist. Een gezellige ochtend, middag of avond.. met een lach en een traan!

Workshop Paaldansen

Sta een keer niet voor paal, maar hang er in, tijdens onze workshop paaldansen. Onder professionele begeleiding krijgen jullie een heuse paaldans workshop!

Naaktmodel Schilderen

Vrijgezellenfeestje in Haarlem? Volg dan onze creatieve workshop Naaktmodel Schilderen & Tekenen! Voor zowel mannen als vrouwen te boeken als vrijgezellenuitje.

Workshop Cocktails Maken

Op zoek naar een leuke workshop? Schitter zelf als een cocktailshaker tijdens onze workshop cocktails maken in Haarlem... en natuurlijk gaan we ze deze keer niet alleen maken.... *hik*

Lachworkshop Haarlem

Dat wordt lachen gieren en brullen tijdens onze workshop lachen in Haarlem! Onder leiding van onze lachgoeroe zullen jullie jezelf eens lekker laten gaan. Hilarische workshop!

Comedy Workshop Haarlem

De lachers op je hand krijgen? Volg een comedy workshop onder leiding van een van TV bekende stand up comedian en leer de fijne kneepjes van het vak! Ook op locatie te boeken.

Gokken & Schrokken

Het arrangement bestaande uit een poker workshop en een lekker 3 gangen diner. Leer de fijne kneepjes van het pokervak van onze ervaren pokerdocent!

Poker Workshop Haarlem

Met je beste pokerface uit bed gestapt vanmorgen? Nee? Volg dan onze poker workshop in Haarlem en wordt en echte professional! Inclusief materialen, locatie en pokerdocent.

Van een creatieve schilderworkshop tot een kookworkshop in Haarlem

Een workshop zorgt ervoor dat je als groep samen werkt op een gezellige en ontspannen manier en is daarom ideaal als bedrijfsuitje of familie-uitje. Ook voor vrijgezellenfeestjes zijn er leuke workshops zoals het hilarische paaldansen, gewoon om even lekker te lachen met elkaar en toch in beweging te zijn. Neem gerust een kijkje op de website en laat je inspireren.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem