Dagarrangement Haarlem

“Bekijk onze dagarrangementen in Haarlem, ideaal om te boeken als bedrijfsuitje, dagje uit, vrijgezellenfeest of familie uitje in Haarlem”

Bent u bezig met de organisatie van een feestje, teambuilding, een netwerkbijeenkomst of gezellig samen zijn met familie of vrienden. Haarlem is een zeer leuke en uiteenlopende stad en bied voor verschillende gelegenheden de juiste activiteit. !

Smartlappentocht Haarlem

Het groepsarrangement voor de liefhebbers van het levenslied. Dit arrangement bestaat uit een rondleiding in Haarlem en onze bekende smartlappen workshop!

Moordlunch Haarlem

Bekijk hier onze unieke groepslunch in Haarlem: de Moordlunch! Tijdens deze bijzondere lunch zullen jullie een moord te moeten zien oplossen.. alleen zitten de verdachten in uw gezelschap!

High Tea Arrangement

Geniet van al het moois wat Haarlem te bieden heeft en ontdek de mooiste plekjes samen met uw Specialtours gids. Besluit dit arrangement met een lekkere high tea!

Borrelen, Bikken & Brullen

Het complete groepsarrangement in Haarlem. Speel ons crazy 88 spel, geniet van de borrelboot, een lekker 3 gangen diner en een comedy dinnershow. Compleet arrangement!

Ik Hou van Holland Lunch

Op zoek naar een originele groepslunch in Haarlem? Bekijk dan onze Ik Hou van Holland lunch! De gezelligste lunch in Haarlem, inclusief quiz programma en quizmaster!

Leuke tips en ideeën? Laat u inspireren door ons uitgebreide uitjes aanbod

Wij werken samen met de leukste restaurants, deskundige lokale gidsen, en wij hebben de meest enthousiaste en professionele spelbegeleiders in dienst die van al uw uitjes iets spectaculairs zullen maken. Of u nu op zoek bent naar een rondleiding, stadsspel, workshop of wijnproeverij, wij kunnen u met al deze onderdelen van dienst zijn om de perfecte daginvulling te verzorgen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem