Avondarrangement Haarlem

“Een avondarrangement in Haarlem als groepsuitje voor uw avondje uit, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje? Boek bij Specialtours de leukste groepsactiviteiten in Haarlem, ook in de avond!”

Welkom bij Specialtours & Events Haarlem! Wij organiseren uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje, dinnershow, themafeest of relatie-evenement in Haarlem! Bekijk ons complete aanbod online en laat u inspireren! Zoals bijvoorbeeld ons Hou van Holland Quiz dinerspel, moorddiner of comedy diner in Haarlem! Stel ook zelf uw eigen arrangement samen en combineer de verschillende uitjes van onze website met of zonder borrel, lunch of groepsdiner.

Floating and Walking Dinner

Een bijzondere rondvaart in combinatie met een compleet 3 gangen diner en een stadswandeling! Bekijk hier ons unieke floating and walking dinner in Haarlem.

PopQuiz Diner Haarlem

De leukste muziekquiz van Nederland! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen, inclusief 3 gangen diner, privé locatie, quizhost en originele spelrondes.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste dinerspel uit onze stal: Welkom bij het Ik hou van Holland Dinerspel in Haarlem. Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, decoratie en gezelligheid!

Hap en Stap Tour Haarlem

De culinaire stadswandeling van Haarlem! Drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants. Beleef een unieke avond tijdens dit walking dinner in Haarlem!

Moorddiner Haarlem

Tijdens het moordspeldiner in Haarlem zullen we een moord moeten oplossen. Hilarische moordavond inclusief 3 gangen diner, spelmaterialen, begeleiding en privé locatie!

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de verrader aan tafel? Wie is de saboteur? Herken de mol tijdens het Wie is de Rat dinerspel in Haarlem. Strijd in teams en ontdek de valsspeler! Inclusief spelhost en 3 gangen diner.

Tapas Tour Haarlem

De Spaanse variant van ons Walking Dinner in Haarlem! Geniet van 3 heerlijke tapas restaurantjes en beleef een onvergetelijk avondje uit met onze enthousiaste gidsen.

Gokken & Schrokken

Het arrangement bestaande uit een poker workshop en een lekker 3 gangen diner. Leer de fijne kneepjes van het pokervak van onze ervaren pokerdocent!

Karaoke Dinner Haarlem

Even helemaal ontladen tijdens ons Karaoke Dinner in Haarlem! Tijdens dit dinerspel zingen jullie de sterren van de hemel. Wie heeft de beste noten op zijn zang? Inclusief diner.

Crazy Dinnergame Haarlem

Het meest crazy dinerspel uitje van Haarlem! De walking dinner variant met 3 restaurants, 3 dinergangen en doldwaze opdrachten die op camera vastgelegd moeten worden! Wat?!

Comedy Dinershow

Private dining inclusief een professionele comedyshow alleen voor uw groep! Welkom bij onze Stand Up Comedy Dinnershow in Haarlem. Een avondje je buik vol lachen!

Jongens tegen de Meisjes

Ga - voor één avond - de strijd aan met de andere sekse tijdens ons hilarische Jongens tegen de Meisjes dinerspel! Deze avond zet iedereen op scherp! Inclusief 3 gangen diner.

De leukste groepsuitjes in Haarlem & ook maatwerk arrangementen

Wilt u meer over de stad te weten komen en tegelijkertijd heerlijk dineren in 3 verschillende top restaurants kijk dan eens naar ons Walking Dinner waarbij onze gids u de leukste plekjes van de stad laat zien en u van de ene naar de andere locatie begeleid wordt. Wij kunnen u ook helpen bij de organisatie van een complete daginvulling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem