Rondleiding Haarlem

“Stadswandeling Haarlem? Fietstocht Haarlem? Of een culinaire tour? Bekijk hier onze leuke tours en rondleidingen in Haarlem!”

Haarlem heeft veel meer te bieden dan dat u met het blote oog kunt zien. Laat u mee nemen op ontdekkingstocht tijdens een van onze stadswandelingen, fietstochten of speciale rondleidingen onder begeleiding van een gezellige Specialtours gids! Elke dag te boeken, ook in andere talen!

Hap en Stap Tour Haarlem

De culinaire stadswandeling van Haarlem! Drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants. Beleef een unieke avond tijdens dit walking dinner in Haarlem!

Hartje Haarlem Tour

Maak een stadswandeling met onze Specialtours gidsen in Haarlem. Tijdens deze 2 uur durende tour ziet u de bekende, maar ook minder bekende, highlights van Haarlem.

Kroegentocht Haarlem

Jullie lusten wel een borrel? Ga op stap met de Specialtours kroegtijgers en hou een heuse pubcrawl in Haarlem! Leuke avondactiviteit voor groepen inclusief professionele gids.

Bike Battle Haarlem

Actief uitje? Stap op de fiets in verschillende teams en speel onze fietspuzzeltocht in Haarlem. Een leuke en verfrissende fietstocht met verschillende opdrachten door de stad.

High Tea Arrangement

Geniet van al het moois wat Haarlem te bieden heeft en ontdek de mooiste plekjes samen met uw Specialtours gids. Besluit dit arrangement met een lekkere high tea!

Op je slofjes naar de Hofjes

Maak met onze gidsen een hofjeswandeling in Haarlem en ontdek de mooiste hofjes die deze stad rijk is. Een twee uur durende rondleiding langs verschillende hofjes.

Haarlemmer Bier Tour

Gek op een biertje? Wie niet! Tijdens de Haarlemmer Bier Tour krijgt u alles te horen over Haarlem en haar bierverleden. Sluit af met een optionele bierproeverij! Proost!

Vlaamse Wandeling

Ontdek de Vlaamse invloeden in Haarlem. Veel mensen weten het niet, maar er zijn een aantal Vlaming zeer belangrijk geweest voor de stad Haarlem. Inclusief professionele gids.

Lieven de Key Wandeling

Als er iemand is, die zijn stempel op de stad heeft gedrukt, dan is het de architect Lieven de Key wel. Een bijzondere architectuur tour in Haarlem. Elke dag te boeken!

Maak een rondwandeling door Haarlem of stap op de fiets tijdens onze fietstour

Wist u bijvoorbeeld dat Haarlem een beschermd stadsgezicht heeft met ongeveer 1200 rijksmonumenten? Weet u de verstopte hofjes te vinden? Wist u dat Mozart het Mullerorgel van de Sint Bavo heeft bespeeld? Dit en veel meer komt aan bod tijdens een van onze stadswandelingen in Haarlem. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en onze gids past zijn wandeling aan op uw wensen. Laat deze mooie tour niet aan u voorbij gaan een boek een stadswandeling bij Specialtours.

Kom lekker in beweging en bekijk de stad eens op een andere manier wanneer u op pad gaat met een van onze gezellige gidsen. Haarlem biedt veel historische monumenten, kerken, het prachtige Spaarne maar ook gezellige pleinen met terrassen waar u tussendoor een stopje zult maken om even bij te komen van alle indrukken. Op deze typisch Hollandse manier van vervoeren kunt u op plekjes en in straatjes komen waar een auto u niet zal brengen. Het is de ideale manier om cultuur en actie samen te voegen. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze tours? Laat u informeren over de verschillende tours en boek een leuke fietstour in Haarlem.

.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Haarlem