Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Den Haag?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Den Haag?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

PopQuiz Diner Den Haag

De leukste muziekquiz van Den Haag! Welkom bij het PopQuiz Diner in Den Haag: het ideale groepsuitje voor gemixte groepen! Inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu en privé locatie.

Hap en Stap Tour Den Haag

Onze culiniaire stadswandeling in Den Haag: 3 restaurants, 3 verschillende gangen op 1 bijzondere avond. Een avondarrangement onder leiding van onze professionele gidsen!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag: het meest geboekte diner van dit moment! Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, deco & quizhost(s)!

Crazy 88 Den Haag

Het meest crazy opdrachten spel in Den Haag! Film de meest vreemde, hilarische en originele opdrachten tijdens deze 3 uur durende en crazy buitenactiviteit in Den Haag!

Ik Hou van Holland Lunch

De oer-Hollands groepslunch van dit moment! Welkom bij het Ik Hou van Holland lunchspel in Den Haag! Welk team gaat er vanmiddag met de winst vandoor?!

CSi Den Haag

Er is een moord gepleegd in de stad en wie is de dader? Tijdens dit actieve teambuildingspel moeten jullie in teams een moord te zien oplossen! Wie is de dader in dit CSi moordspel?!

Moordlunch Den Haag

Een unieke groepslunch in Den Haag organiseren? Boek dan onze moordlunch in Den Haag! Een hilarisch moordspel tijdens een overheerlijke lunch in een gezellig restaurant!

Wie is de Rat Den Haag

Onze best gewaardeerde teambuilding activiteit in Den Haag! Wie is de verrader? Wie is de saboteur? We komen er achter tijdens dit Wie is de Mol achtige uitje in Den Haag!

Sex and the City Den Haag

Een leuke vrijgezellenfeest activiteit in Den Haag? Bekijk hier het Sex and the City stadsspel! Een vrijgezellenfeest stadsspel voor de (echte) vrouwen! Lees verder over dit vrijgezellenuitje.

Moorddiner Den Haag

Het moordspeldiner in Den Haag! Geniet van een 3 gangen diner en neem actief deel aan het meest hilarische moordspel van de stad! Unieke teambuilding avondactiviteit.

Hartje Haag Tour

Ga met ons op pad tijdens de Hartje Haag Tour: een leuke stadswandeling in Den Haag onder leiding van onze professionele Specialtours gids(en). Rondleiding door het hart van de stad!

Poker Workshop Den Haag

Zet je beste pokerface op en volg een poker workshop in Den Haag! Onder leiding van onze deskundige pokerdocenten leert u de fijne (poker)kneepjes van het vak.

Groepsuitje Den Haag

Wij zijn de juiste partner wanneer het gaat om de organisatie van een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of ander groepsuitje. Met onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en enthousiaste medewerkers draaien wij in een mum van tijd een uniek dagprogramma voor uw gezelschap in elkaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfsuitje Den Haag

Dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en bedrijfsfeesten. Tegen zeer concurrerende prijzen organiseren wij gezellige workshops, hilarische dinerspellen of interessante stadswandelingen. Wij stellen graag samen met u het ideale bedrijfsfeest, arrangement of bedrijfsuitje in Den Haag samen!

Vrijgezellenfeest Den Haag

Laat de bruid of bruidegom schitteren tijdens deze laatste dag als vrijgezel. Organiseer daarom een legendarisch vrijgezellenfeestje voor mannen of vrouwen in Den Haag met de activiteiten van Specialtours. Wij hebben voor ieder wat wils in onze arrangementen, van hilarische citygames tot creatieve workshops in het centrum van de de stad.