Citygames in Den Haag

Bekijk hier onze stadsspellen; ideaal als teambuilding of een leuke dag uit in Den Haag!

Binnenactiviteit of buitenactiviteit in Den Haag? Wij bieden ze beide in verschillende soorten en maten: Pubquizzen, Ranking the Stars, Hou van Holland, Moordspel of buitenspellen zoals CSI, Crazy 88 Citygame, verschillende speurtochten door de stad, er is echt voor ieder wat wils.

PopQuiz Diner Den Haag

De leukste muziekquiz van Den Haag! Welkom bij het PopQuiz Diner in Den Haag: het ideale groepsuitje voor gemixte groepen! Inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu en privé locatie.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag: het meest geboekte diner van dit moment! Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, deco & quizhost(s)!

Crazy 88 Den Haag

Het meest crazy opdrachten spel in Den Haag! Film de meest vreemde, hilarische en originele opdrachten tijdens deze 3 uur durende en crazy buitenactiviteit in Den Haag!

Ik Hou van Holland Lunch

De oer-Hollands groepslunch van dit moment! Welkom bij het Ik Hou van Holland lunchspel in Den Haag! Welk team gaat er vanmiddag met de winst vandoor?!

CSi Den Haag

Er is een moord gepleegd in de stad en wie is de dader? Tijdens dit actieve teambuildingspel moeten jullie in teams een moord te zien oplossen! Wie is de dader in dit CSi moordspel?!

Wie is de Rat Den Haag

Onze best gewaardeerde teambuilding activiteit in Den Haag! Wie is de verrader? Wie is de saboteur? We komen er achter tijdens dit Wie is de Mol achtige uitje in Den Haag!

Moorddiner Den Haag

Het moordspeldiner in Den Haag! Geniet van een 3 gangen diner en neem actief deel aan het meest hilarische moordspel van de stad! Unieke teambuilding avondactiviteit.

GPS Tocht Den Haag

De weg kwijt? De GPS zal jullie helpen tijdens deze teambuildingactiviteit in Den Haag! Strijd tegen elkaar in verschillende teams. Wie gaat er vandaag met prijs vandoor?

Bike Battle Den Haag

Actief uitje in Den Haag? Maak een fietstour tijdens onze fietspuzzeltocht in Den Haag! Strijd in verschillende teams tegen elkaar. Welk team zal tijdens dit groepsuitje winnen?

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de mol aan tafel? Nee wie is de rat aan tafel! Tijdens dit dinerspel is niemand te vertrouwen. Speel in verschillende teams tegen elkaar en geniet van een lekker 3 gangen diner.

Crazy Dinnergame Den Haag

Hoe crazy wil je het hebben? Speel deze crazy 88 walking dinner variant nu ook in Den Haag! Strijd in teams en wees zo crazy mogelijk! Het ideale uitje voor een origineel groepsuitje.

Leuke uitjes voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of bijvoorbeeld een familiedag

Wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan in de regio Den Haag. Bent u op zoek naar iets anders? Laat het ons dan weten. Wij stellen samen met u het ideale dagprogramma of avondprogramma op om er een onvergetelijke dag van te maken. Wilt u één van onze activiteiten combineren met een groepslunch of groepsdiner? Laat het ons weten en wij adviseren u!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag