Dagarrangement Den Haag

Vind het ideale arrangement voor uw personeelsuitje, dagje uit, vrijgezellendag of familie uitje!

Een bedrijfsuitje, personeelsfeest en teambuilding, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren ? U bent bij Specialtours aan het juiste adres want wij bieden heel veel leuke dagarrangementen aan in Den Haag.

Ik Hou van Holland Lunch

De oer-Hollands groepslunch van dit moment! Welkom bij het Ik Hou van Holland lunchspel in Den Haag! Welk team gaat er vanmiddag met de winst vandoor?!

Moordlunch Den Haag

Een unieke groepslunch in Den Haag organiseren? Boek dan onze moordlunch in Den Haag! Een hilarisch moordspel tijdens een overheerlijke lunch in een gezellig restaurant!

Haagse Smartlappen Tocht

Het smartlappen arrangement in Den Haag! Maak een leuke stadswandeling onder leiding van onze gidsen en sluit af met onze bekende smartlappen workshop in Den Haag.

High Tea Arrangement

Het high tea arrangement bestaat uit een stadstour en een lekkere high tea toe. Een lekker verwen arrangement, voor een gezellig dagje uit met elkaar! Een ontspannen groepsarrangement.

Borrelen, Bikken & Brullen

Het complete arrangement voor groepen in Den Haag. Een combinatie van een spelprogramma, borrel, lekker 3 gangen diner en een professionele comedy dinnershow.

Maatwerk? Wij leveren uw uitje in Den Haag geheel op maat!

Van muzikale tochten gecombineerd met een heerlijke lunch of High Tea tijdens onze Haagse Smartlappentour of het mysterieuze Moord in het Pand waarbij u als detectives moet zien te achterhalen wie, waarom en waarmee de moord is gepleegd, ook dit wordt vaak gecombineerd met een lunch of High Tea. Wilt u juist lekker actief bezig zijn denk dan eens aan een speurtocht door de stad of een leuke fietstour met gids. Ook ons Wie is de Rat spelprogramma is een veel geboekt uitje wegens de spanning, leuke afwisselende onderdelen en teambuilding. Natuurlijk kunnen wij u helpen bij het combineren van de verschillende onderdelen om zo tot een perfecte daginvulling te komen die aansluit bij uw wensen en die van uw gezelschap.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag