Rondleiding Den Haag

Bekijk onze tours in Den Haag. Stadswandeling, fietstocht? U kunt ze vinden bij Specialtours!

Onze stadswandelingen en fietstours langs de highlights van Den Haag duren meestal 2 uur en zijn onder begeleiding van onze professionele en gezellige Specialtours stadsgidsen. Wenst u een tour in andere taal, zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans? Geef dit dan aan bij uw boeking!

Hap en Stap Tour Den Haag

Onze culiniaire stadswandeling in Den Haag: 3 restaurants, 3 verschillende gangen op 1 bijzondere avond. Een avondarrangement onder leiding van onze professionele gidsen!

Hartje Haag Tour

Ga met ons op pad tijdens de Hartje Haag Tour: een leuke stadswandeling in Den Haag onder leiding van onze professionele Specialtours gids(en). Rondleiding door het hart van de stad!

Kroegentocht Den Haag

Kroegentocht in Den Haag? Maak een pubcrawl met onze Haagse gidsen! Een gezellige avondactiviteit inclusief kroegtijger(s). Bekijk hier deze kroegen stadswandeling *hik*

Bike Battle Den Haag

Actief uitje in Den Haag? Maak een fietstour tijdens onze fietspuzzeltocht in Den Haag! Strijd in verschillende teams tegen elkaar. Welk team zal tijdens dit groepsuitje winnen?

High Tea Arrangement

Het high tea arrangement bestaat uit een stadstour en een lekkere high tea toe. Een lekker verwen arrangement, voor een gezellig dagje uit met elkaar! Een ontspannen groepsarrangement.

De leukste tour in Den Haag voor uw vrijgezellenuitje of familie & vrienden uitje!

Tijdens onze rondleidingen zullen we onder andere de bekende politieke plekken laten zien zoals het binnenhof en het torentje en hier verrassende verhalen en leuke anekdotes bij vertellen. Maar ook de paleizen zullen niet ontbreken, de gezellige pleinen met terrassen en andere mooie plekken die de Hofstad te bieden heeft. U kunt een stadswandeling ook combineren met een lunch of diner tijdens ons Walking Dinner (onze culinaire stadswandeling in Den Haag) of Walking Lunch. Vraag gerust naar voor meer informatie en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden die Den Haag te bieden heeft.

Zoekt u naar een actief uitje of leuke buitenactviteit? Kies dan voor een van onze fietstours in en om Den Haag. Met een fiets kunt u gemakkelijk overal naar toe en kun je makkelijker op die plekken komen, waar auto’s niet zijn toegestaan, die leuke kleine straatjes. Het is ook nog eens een schone en daarmee milieubewust uitje. U leert Den Haag en omringende omgeving op een leuke manier kennen doordat onze deskundige en altijd enthousiaste gidsen jullie de high lights van de stad zullen laten zien en daarbij grappige verhalen en anekdotes vertellen. Historie, strand en duinen maar ook paleizen, ministeries en ambassades is waar Den Haag om bekend staat. Fiets met ons mee langs de mooiste plekken van deze politieke hoofdstad.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag