Vrijgezellenfeest Den Haag

Vrijgezellenfeest in Den Haag!? Bekijk de leukste vrijgezellenuitjes in Den Haag bij Specialtours!

Oh’ Oh’ Den Haag, wat een topstad voor een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten! Bekijk hier onze vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen in Den Haag.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag: het meest geboekte diner van dit moment! Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, deco & quizhost(s)!

Sex and the City Den Haag

Een leuke vrijgezellenfeest activiteit in Den Haag? Bekijk hier het Sex and the City stadsspel! Een vrijgezellenfeest stadsspel voor de (echte) vrouwen! Lees verder over dit vrijgezellenuitje.

Poker Workshop Den Haag

Zet je beste pokerface op en volg een poker workshop in Den Haag! Onder leiding van onze deskundige pokerdocenten leert u de fijne (poker)kneepjes van het vak.

Stripdiner Den Haag

Het vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen! Het stripdiner: een lekker 3 gangen diner, privé locatie en professionele stripact. Erotisch dineren in Den Haag!

Kroegentocht Den Haag

Kroegentocht in Den Haag? Maak een pubcrawl met onze Haagse gidsen! Een gezellige avondactiviteit inclusief kroegtijger(s). Bekijk hier deze kroegen stadswandeling *hik*

Workshop Paaldansen

Sta deze keer niet voor paal tijdens onze actieve paaldans workshop in Den Haag! Onder leiding van een professional zullen jullie de fijne paaldans kneepjes leren!

Naaktmodel Schilderen

Een originele workshop? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen & tekenen in Den Haag! De ideale keuze voor 'n creatief vrijgezellenfeest! Lees verder over deze leuke workshop.

Poker Diner Den Haag

Zet je pokerface maar op en maak jullie klaar voor deze leuke groepsactiviteit in Den Haag. Pokerles voor zowel beginners als gevorderden, inclusief poker workshop en 3 gangen diner!

Erotic Dinner Game

Het vrijgezellenfeest diner in Den Haag! Bekijk hier onze Erotic Dinner Game: hilarische en originele vrijgezellenavond met als toetje een professionele stripper! Lees verder!

Stel samen met ons jullie ideale vrijgezellendag samen en bekijk onze tips en ideeën

Bekijk bijvoorbeeld ons hilarische spelprogramma Crazy 88. Maar natuurlijk ook het stripdiner (met professionele stripper, voor mannen en vrouwen) en de kroegentocht. Voor de vrouwen hebben we ook nog een speciale Sex and the City Game in de aanbieding en voor de mannen een Hangover Game zoals de komische film. Wel eens gedacht aan Lipdub? Een wat?? Juist, een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen in één take een liedje playbackt. Hilarisch en creatief, dat wil je toch ook een keer gedaan hebben! Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en wij zorgen voor een perfect vrijgezellendag!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag