Workshop Den Haag

Onze workshops in Den Haag: leuke activiteiten waar je ook nog eens wat van opsteekt!

Jullie gaan met het bedrijf, de vriendenclub of neven en nichtendag naar Den Haag en je bent op zoek naar iets unieks? Bekijk hier dan onze leuke workshops in Den Haag en denk bijvoorbeeld dan eens aan onze hilarische Workshop “Plat Haags” leren praten. Je weet wel zoals Barbie en jokuhtjuh (Jokertje) want “dehaag sgûhmp” oftewel Den Haag Bruist.

Poker Workshop Den Haag

Zet je beste pokerface op en volg een poker workshop in Den Haag! Onder leiding van onze deskundige pokerdocenten leert u de fijne (poker)kneepjes van het vak.

Smartlappen Workshop

De gezellige smartlappen workshop nu ook in Den Haag te boeken! In de gezelligste cafés van de stad zingen jullie'de sterren van de hemel! Een workshop met een lach en een traan!

Workshop Paaldansen

Sta deze keer niet voor paal tijdens onze actieve paaldans workshop in Den Haag! Onder leiding van een professional zullen jullie de fijne paaldans kneepjes leren!

Naaktmodel Schilderen

Een originele workshop? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen & tekenen in Den Haag! De ideale keuze voor 'n creatief vrijgezellenfeest! Lees verder over deze leuke workshop.

Workshop Cocktails Maken

De lekkerste cocktails maak je tijdens de workshop cocktails maken in Den Haag. Deze workshop bevat alle ingrediënten voor een leuk groepsuitje in Den Haag!

Lach Workshop Den Haag

Een workshop waar de tranen je in de ogen springen.. maar dan wel van het lachen onder leiding van onze lachgoeroe. Bekijk hier onze hilarische lach workshop in Den Ha Ha Ha Haag!

Comedy Workshop

Krijg les van een van TV bekende en professionele stand up comedian. Tijdens deze workshop leren jullie hoe het is om in de spotlights te staan. Ook leuk om te boeken als bedrijfsclinic!

Poker Diner Den Haag

Zet je pokerface maar op en maak jullie klaar voor deze leuke groepsactiviteit in Den Haag. Pokerles voor zowel beginners als gevorderden, inclusief poker workshop en 3 gangen diner!

Combineer een workshop met één van onze andere groepsactiviteiten een leuk dagje weg

Wij bieden ook creatieve, sportieve en culinaire Workshops aan in Den Haag dus neem eens een kijkje in ons overzicht en boek het uitje dat perfect aansluit bij jullie groep en gelegenheid. Kom je er niet uit? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers want zij zullen je helpen en adviseren bij de juiste keuze.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag