Avondarrangement Den Haag

Op zoek naar leuke groepsactiviteiten in de avond? Bekijk onze leuke uitjes in Den Haag!

Bent u op zoek naar een leuke avondinvulling in Den Haag? Met uw vrienden, familie, als vrijgezellenfeest of voor een personeelsuitje? Bekijk hier dan onze avondactiviteiten in Den Haag!

PopQuiz Diner Den Haag

De leukste muziekquiz van Den Haag! Welkom bij het PopQuiz Diner in Den Haag: het ideale groepsuitje voor gemixte groepen! Inclusief een lekker 3 gangen keuzemenu en privé locatie.

Hap en Stap Tour Den Haag

Onze culiniaire stadswandeling in Den Haag: 3 restaurants, 3 verschillende gangen op 1 bijzondere avond. Een avondarrangement onder leiding van onze professionele gidsen!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag: het meest geboekte diner van dit moment! Strijd tegen elkaar aan tafel, inclusief 3 gangen diner, deco & quizhost(s)!

Jongens tegen de Meisjes

De mannen tegen de vrouwen? Boek dit gezellige gezelschapsspel in Den Haag en creëer een avond om nooit meer te vergeten. Inclusief quizmaster, diner en hilarische quiz!

Moorddiner Den Haag

Het moordspeldiner in Den Haag! Geniet van een 3 gangen diner en neem actief deel aan het meest hilarische moordspel van de stad! Unieke teambuilding avondactiviteit.

Stand-up Comedy Dinershow

Op zoek naar een leuk themafeest in Den Haag? Bekijk dan onze comedy feestavond: de stand up comedy dinershow in Den Haag. Een professionele show inclusief diner!

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de mol aan tafel? Nee wie is de rat aan tafel! Tijdens dit dinerspel is niemand te vertrouwen. Speel in verschillende teams tegen elkaar en geniet van een lekker 3 gangen diner.

Tapas Tour Den Haag

Het walking dinner in Den Haag voorzien van een Spaans tapas jasje! Drie verschillende tapas tentjes, drie verschillende diner gangen onder leiding van de leukste stadsgidsen.

Salsa Diner Den Haag

Schud de heupen maar los en maak jullie klaar voor het salsa diner. Het salsa themafeest in Den Haag! Leuke salsa workshop met een lekker diner toe. Lees verder over dit arrangement.

Poker Diner Den Haag

Zet je pokerface maar op en maak jullie klaar voor deze leuke groepsactiviteit in Den Haag. Pokerles voor zowel beginners als gevorderden, inclusief poker workshop en 3 gangen diner!

Karaoke Dinerspel Den Haag

Lekker karaoke zingen in Den Haag? Tijdens ons karaoke dinerspel komen jullie allemaal aan bod! Lekker eten en zingen, leuk als bedrijfsuitje, kantooruitje of vrijgezellenfeest!

Crazy Dinnergame Den Haag

Hoe crazy wil je het hebben? Speel deze crazy 88 walking dinner variant nu ook in Den Haag! Strijd in teams en wees zo crazy mogelijk! Het ideale uitje voor een origineel groepsuitje.

De leukste tips en ideeën voor uw bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familie & vrienden uitjes!

Wij bieden verschillende leuke themadiners zoals bijvoorbeeld ons gezellige Hou van Holland Diner of de TV Draait Door Diner. Voor een ontspannende maar toch enigszins culturele invulling is onze walking dinner een goede invulling voor een avondje met een rondleiding met gids en drie verschillende stops in Haagse toprestaurants. Deze activiteit is ook mogelijk om geheel te voet te doen met ons Walking Dinner. Wilt u elkaar van een andere kant leren kennen dan sluit onze Ranking the Stars Diner of Jongens tegen de Meisjes Quiz uitje goed aan bij uw wensen. Bent u meer op zoek naar actief bezig zijn met het vervullen van verschillende hilarische opdrachten in de stad denk dan eens aan het Crazy 88 Dinnergame. Wij bieden nog veel meer dus staat uw wens er niet bij ? Laat het ons weten en wij zullen een mooi avondarrangement voor jullie samenstellen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Den Haag