Workshop Alkmaar

Een workshop in Alkmaar? Bekijk onze leuke workshops en clinics!

Er valt altijd wel iets te leren! Boek één van onze leuke workshops voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje voor een leuke ochtend, middag of avondactiviteit in Alkmaar. Veel van onze workshops zijn ook op uw eigen locatie te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Smartlappen Workshop

Smartlappen workshop in Alkmaar? Bekijk hier de meest gezellige workshop in Alkmaar, die als muziek in de oren klinkt (..althans dat hopen we!) Inclusief gezellige accordeonist.

Workshop Paaldansen

Vrijgezellenfeest workshop in Alkmaar? Sta een keer niet voor paal tijdens onze workshop paaldansen. Leer de fijne kneepjes van het vak onder deskundige leiding!

Naaktmodel Schilderen

Lekker creatief zijn met een vette knipoog? Volg dan onze naaktmodel schilderen workshop in Alkmaar en geef je creativiteit de vrije loop! Incl. mannelijk of vrouwelijk model.

Workshop Cocktails Maken

Jullie kunnen het wel shaken tijdens deze workshop cocktails maken in Alkmaar. Een workshop waar je echt niet tegenaan hoeft te hikken! En we maken de cocktails niet voor de sier..

Lachworkshop Alkmaar

Op zoek naar een hilarische en komische workshop in Alkmaar? Een clinic die je nog bij zal blijven? Volg dan de workshop lachen in Alkmaar.. ha ha! Ook op locatie te boeken.

Comedy Workshop Alkmaar

Krijg les van een van TV bekende en professionele comedian tijdens de comedy workshop in Alkmaar. Deze workshop is ook op locatie te boeken. Lees snel verder over deze workshop.

Salsa Diner Alkmaar

Steel de show tijdens het salsa diner in Alkmaar! De combinatie van een lekker 3 gangen groepsdiner en een heuse Salsa Workshop. Een groepsuitje in Alkmaar met een bite!

Poker Diner Alkmaar

Het dinerarrangement voor onze beginnende of gevorderde pokeraars: het poker diner in Alkmaar! Leer de fijne kneepjes van het vak van onze poker instructeur!

Pokerworkshop Alkmaar

Zet je pokerface op tijdens deze poker workshop in Alkmaar! Onder leiding van onze enthousiaste pokerdocent zullen jullie de fijne kneepjes van het vak leren!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?