Avondarrangement Alkmaar

Avondje uit? Groepsuitje organiseren? Bekijk onze avondarrangementen in Alkmaar!

Op zoek naar een avondarrangement in Alkmaar? Bekijk hier onze leuke groepsuitjes die zich afspelen in de avond. Of u nu op zoek bent naar een speciaal groepsdiner, dinnershow, themafeest, compleet avondprogramma of andere avondactiviteit: Wij bieden het! Bent u nog niet zeker van uw keuze? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen samen met het u het ideale dagje uit in Alkmaar samenstellen!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland dinerspel in Alkmaar: het meest favoriete spel van dit moment! Een 3 gangen diner, quizmaster(s), decoratie en een geweldige quiz!

Moorddiner Alkmaar

Wie lost de moord op tijdens dit moordspel in Alkmaar? Het moordspeldiner staat garant voor een gezellige, hilarisch en culinair avondje cluedo aan tafel! Lees snel verder..

Hap en Stap Tour Alkmaar

De culinaire stadswandeling van Alkmaar! Boek hier ons Walking Dinner in Alkmaar: 3 verschillende restaurants, 3 verschillende gerechten op 1 culinaire en originele avond.

PopQuiz Diner Alkmaar

Het leukste muziekquiz dinerspel van dit moment! Herkende klassiekers van toen en nu tijdens dit popquiz a go go achtige groepsdiner! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen.

Wie is de Rat aan Tafel

Herken de mol aan tafel! Wie is de rat die de boel loopt te saboteren tijdens dit 3 gangen diner in Alkmaar? Een dinerspel vol teambuilding activiteiten die je gespeeld moet hebben!

Tapas Tour Alkmaar

Onze tapas tour: ons Spaanse Walking Dinner in Alkmaar. Geniet van 3 verschillende tapas gangen in 3 verschillende restaurants, met tussen de gangen door een leuke stadstour.

Salsa Diner Alkmaar

Steel de show tijdens het salsa diner in Alkmaar! De combinatie van een lekker 3 gangen groepsdiner en een heuse Salsa Workshop. Een groepsuitje in Alkmaar met een bite!

Poker Diner Alkmaar

Het dinerarrangement voor onze beginnende of gevorderde pokeraars: het poker diner in Alkmaar! Leer de fijne kneepjes van het vak van onze poker instructeur!

Karaoke Dinner Alkmaar

Zing de sterren van de hemel tijdens het karaoke diner van Alkmaar! Het dinerspel dat ideaal is om te boeken als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit met de familie!

Crazy 88 Dinnergame

Het crazy 88 walking dinner! 3 verschillende restaurants, 3 gangen en de meest crazy opdrachten tussen de restaurants door! Het meest crazy avondprogramma in Alkmaar!

Comedy Dinnershow

Themafeest in Alkmaar organiseren? Boek dan onze complete comedy dinnershow! Een professionele show gepresenteerd door van TV bekende comedians. Maatwerk mogelijk!

Jongens tegen de Meisjes

Een hilarische quiz onder leiding van onze altijd enthousiaste quizmasters! De mannen spelen vanavond tegen de vrouwen.. dat wordt oppassen geblazen!

Tips en ideeën voor uw uitje in Alkmaar

U bent op zoek naar een gezellig uitje voor in de avonduren in Alkmaar? Wij bieden verschillende themadiners zoals het Moorddiner waarbij u zelf de hoofdrol zult spelen, ons Hou van Holland diner waarbij u kunt meezingen met de gezellige Hollandse hits en waarbij teambuilding voorop staat of bijvoorbeeld ons Ranking the Stars Diner waarbij u meer te weten zult komen van uw collega’s, vrienden of familieleden. Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste quizmasters aanwezig om jullie de avond van je leven te bezorgen.

Wilt u een rondleiding in combinatie met diner? Dan is ons Walking Dinner in Alkmaar ideaal voor uw groep. Of u nu op zoek bent naar gezelligheid, teambuilding of gewoon een avondje lachen ? Het kan allemaal bij Specialtours. Zowel met als zonder diner. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en wij zullen een te gekke avond voor uw gezelschap verzorgen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?