Dagarrangement

Dagje uit in Alkmaar? Bekijk onze dagarrangementen & groepsactiviteiten in Alkmaar!

Bent u op zoek naar een arrangement in Alkmaar voor uw teamuitje, vrijgezellenuitje, familiedag of bijvoorbeeld een dagje uit met vrienden? Bekijk hier dan onze complete dagarrangementen voor een uitje in Alkmaar. Of u nu op zoek bent naar dagprogramma inclusief ontbijt, groepslunch of groepsdiner: bij Specialtours zit u altijd goed! Naast onze complete arrangementen bieden wij ook maatwerk aan. Samen met onze kantoormedewerkers stellen wij het ideale groepsuitje met u samen.

Borrelen, Bikken & Brullen

Compleet groepsarrangement in Alkmaar. Leuke activiteiten voor een compleet dagje uit, ook aan te passen naar uw wensen. Inclusief spel, borrel, diner en dinnershow.

Smartlappen Tocht Alkmaar

Het Specialtours smartlappen arrangement in Alkmaar: maak een smartlappentour en sluit hem af in het café met onze smartlappen. 3.5 uur met een lach en een traan!

Moord in het Pand Lunchspel

Bekijk hier onze moordlunch in Alkmaar! Er is een moord gepleegd en de daders zitten onder uw gezelschap. Hilarisch moordspel met lunch waarbij iedereen actief meedoet.

High Tea Arrangement

Geniet van de mooiste gezichten van Alkmaar en besluit met een lekkere high tea in één van de gezelligste high tea rooms van Alkmaar. Inclusief tour en uitgebreide high tea.

Ik Hou van Holland Lunch

Ook zo gek op Holland? Bekijk dan de Ik hou van Holland lunch: het meest gezellige en oer-Hollandse lunchspel van Specialtours! Strijd tegen elkaar tijdens deze leuke middagactiviteit.

Alkmaar: de ideale stad voor een leuk dagje weg!

Wat is er ontzettend veel te doen in Alkmaar! Van teambuildingsactiviteiten tot rondleidingen onder begeleiding van een gezellige gids of speurtochten waarbij u op een creatieve manier de stad van een andere kant leert kennen, tot hilarische vrijgezellen programma’s. Kortom wij bieden voor ieder wat wils, toegepast op de gelegenheid van uw uitje. Een van onze meest geboekte uitjes in Alkmaar is het mysterieuze Wie is de Rat stadsspel, ideaal als teambuilding voor bedrijfsuitjes, of Crazy 88 wat weer naadloos aansluit bij een vrijgezellenfeest vanwege de vele hilarische opdrachten die moeten worden volbracht in het centrum van Alkmaar. Staat uw voorkeur er niet bij? Vraag gerust naar de mogelijkheden want wij verzorgen ook maatwerk programma’s.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?