Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Wie is de Rat Alkmaar

Wie is de verrader? Wie is de saboteur? Speel het Wie is de Rat stadsspel in Alkmaar en herken de mol tijdens deze leuke teambuilding buitenactiviteit in het hart van de kaasstad... Lees verder!

Ik Hou van Holland Stadsspel

Hollandser kunnen we het niet krijgen! Bekijk hier het Ik hou van Holland stadsspel in Alkmaar. Opdrachten in het centrum van de stad, leuk als origineel groepsuitje of bedrijfsuitje.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland dinerspel in Alkmaar: het meest favoriete spel van dit moment! Een 3 gangen diner, quizmaster(s), decoratie en een geweldige quiz!

Moorddiner Alkmaar

Wie lost de moord op tijdens dit moordspel in Alkmaar? Het moordspeldiner staat garant voor een gezellige, hilarisch en culinair avondje cluedo aan tafel! Lees snel verder..

Hartje Alkmaar Tour

Maak een stadswandeling in Alkmaar onder leiding van onze enthousiaste Specialtours gidsen tijdens deze twee uur durende tour door het centrum van onze mooie kaasstad.

Hap en Stap Tour Alkmaar

De culinaire stadswandeling van Alkmaar! Boek hier ons Walking Dinner in Alkmaar: 3 verschillende restaurants, 3 verschillende gerechten op 1 culinaire en originele avond.

PopQuiz Diner Alkmaar

Het leukste muziekquiz dinerspel van dit moment! Herkende klassiekers van toen en nu tijdens dit popquiz a go go achtige groepsdiner! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen.

Stripdiner Alkmaar

Vrijgezellenfeest in Alkmaar? Bekijk hier ons Stripdiner in Alkmaar! Erotisch dineren in de kaasstad inclusief stripper of striptease, privé locatie en een 3 gangen diner.

Kroegentocht Alkmaar

Maak een kroegentocht door het centrum van Alkmaar onder leiding van onze deskundige kroegtijgers of -tijgerinnnen tijdens deze pubcrawl in Alkmaar. Leuke avondactiviteit!

Bike Battle Alkmaar

Stap op de fiets tijdens onze fietspuzzeltocht in Alkmaar. Naast de bekende highlights komen jullie ook langs een aantal verborgen pareltjes tijdens deze teambuilding fietstour!

Smartlappen Workshop

Smartlappen workshop in Alkmaar? Bekijk hier de meest gezellige workshop in Alkmaar, die als muziek in de oren klinkt (..althans dat hopen we!) Inclusief gezellige accordeonist.

Borrelen, Bikken & Brullen

Compleet groepsarrangement in Alkmaar. Leuke activiteiten voor een compleet dagje uit, ook aan te passen naar uw wensen. Inclusief spel, borrel, diner en dinnershow.

Groepsuitje Alkmaar

U wilt een dagje naar Alkmaar met vrienden, familie of collega’s om er een fantastische dag van te maken. Bekijk ons groepsuitjes aanbod voor een citygame, teamuitstapje en workshop. Omdat iedere groep weer anders is bieden wij gevarieerde activiteiten en allemaal even leuk en gezellig!

Bedrijfsuitje Alkmaar

De leukste en origineelste teamuitjes vind je hier! Neem je baas mee naar Alkmaar voor een spannende teambuilding, overheerlijke lunch en daag hem uit tijdens een van onze dinerspellen. Wij zorgen voor een volledig personeelsuitje in Alkmaar waar men nog lang over zal napraten.

Vrijgezellenfeest Alkmaar

Voor het huwelijk plaatsvindt moeten de dames en heren nog één keer afzonderlijk van elkaar een spetterende dag beleven. Met onze vrijgezellenuitjes in Alkmaar, hilarische citygames en pikante stripdiners moet dit zeer zeker gaan lukken. Vrijgezellenfeestjes voor mannen en vrouwen!