Vrijgezellenfeest Alkmaar

Vrijgezellenuitje in Alkmaar organiseren? Bekijk onze tips en ideeën!

Een leuk vrijgezellenfeest in Alkmaar? Bekijk dan onze vrijgezellenfeest activiteiten in Alkmaar! Boek een losse activiteit, een workshop of bijvoorbeeld een complete vrijgezellenavond in Alkmaar. Hebben jullie speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren samen met jullie de leukste bachelor of bachelorette party in Alkmaar!

Strip High Wine Alkmaar

Kunnen jullie ook zo genieten van een lekker wijntje én een mooie man? Willen jullie hier niet mee wachten tot het diner? Dan hebben wij het perfecte uitje voor jullie!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland dinerspel in Alkmaar: het meest favoriete spel van dit moment! Een 3 gangen diner, quizmaster(s), decoratie en een geweldige quiz!

Stripdiner Alkmaar

Vrijgezellenfeest in Alkmaar? Bekijk hier ons Stripdiner in Alkmaar! Erotisch dineren in de kaasstad inclusief stripper of striptease, privé locatie en een 3 gangen diner.

Kroegentocht Alkmaar

Maak een kroegentocht door het centrum van Alkmaar onder leiding van onze deskundige kroegtijgers of -tijgerinnnen tijdens deze pubcrawl in Alkmaar. Leuke avondactiviteit!

Workshop Paaldansen

Vrijgezellenfeest workshop in Alkmaar? Sta een keer niet voor paal tijdens onze workshop paaldansen. Leer de fijne kneepjes van het vak onder deskundige leiding!

Naaktmodel Schilderen

Lekker creatief zijn met een vette knipoog? Volg dan onze naaktmodel schilderen workshop in Alkmaar en geef je creativiteit de vrije loop! Incl. mannelijk of vrouwelijk model.

Crazy 88 Alkmaar

Het meest crazy uitje in Alkmaar! Welkom bij het knotsgekke stadsspel waarbij jullie de meest crazy opdrachten moeten uitvoeren en filmen met onze camera's!

Poker Diner Alkmaar

Het dinerarrangement voor onze beginnende of gevorderde pokeraars: het poker diner in Alkmaar! Leer de fijne kneepjes van het vak van onze poker instructeur!

Het vrijgezellenfeestje in Alkmaar zoals jullie het willen hebben!

Nog 1 keer helemaal los gaan voordat je in het huwelijksbootje stapt? Dat kan met een spetterend vrijgezellenfeest. Alkmaar biedt veel mogelijkheden voor Crazy Games en Erotische Stripdiners en Specialtours kan jullie hierbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het neerzetten van unieke vrijgezellenfeesten en bieden voor zowel mannen als vrouwen gehele vrijgezellenpakketten aan.

Mocht je niet zoveel budget hebben en ben je op zoek naar een betaalbaar en goedkoop vrijgezellenfeest in Alkmaar, dan kun je een van de onderdelen ook los boeken. Maak je keuze uit een van onze programma’s en maak er een dag van waar nog lang over nagepraat zal worden. Hilarische Workshops, gekke stadsspellen, een gezellige teambuilding tijdens een diner of een activiteit met een erotisch tintje het kan allemaal! Vraag naar de mogelijkheden en wij zetten een fantastische vrijgezellendag voor jullie op poten.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?