Rondleiding Alkmaar Tour

Bekijk onze tours in Alkmaar!

Bent u op zoek naar een rondleiding in Alkmaar? Bekijk hier dan onze tours in Alkmaar! Onze professionele gidsen staan voor u klaar om samen met u een onvergetelijke fietstocht, stadswandeling of culinaire tour te maken door het mooie Alkmaar. Onze uitjes zijn naast het Nederlands, bijvoorbeeld ook in het Engels, Duits, Frans of Spaans te geven. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op!

Hartje Alkmaar Tour

Maak een stadswandeling in Alkmaar onder leiding van onze enthousiaste Specialtours gidsen tijdens deze twee uur durende tour door het centrum van onze mooie kaasstad.

Hap en Stap Tour Alkmaar

De culinaire stadswandeling van Alkmaar! Boek hier ons Walking Dinner in Alkmaar: 3 verschillende restaurants, 3 verschillende gerechten op 1 culinaire en originele avond.

Kroegentocht Alkmaar

Maak een kroegentocht door het centrum van Alkmaar onder leiding van onze deskundige kroegtijgers of -tijgerinnnen tijdens deze pubcrawl in Alkmaar. Leuke avondactiviteit!

Bike Battle Alkmaar

Stap op de fiets tijdens onze fietspuzzeltocht in Alkmaar. Naast de bekende highlights komen jullie ook langs een aantal verborgen pareltjes tijdens deze teambuilding fietstour!

High Tea Arrangement

Geniet van de mooiste gezichten van Alkmaar en besluit met een lekkere high tea in één van de gezelligste high tea rooms van Alkmaar. Inclusief tour en uitgebreide high tea.

Een lekker actief uitje in Alkmaar? Boek dan één van onze (Special)Tours!

Wij verzorgen verschillende stadswandelingen onder begeleiding van een van onze gezellige en deskundige gidsen. Alkmaar is rijk aan monumenten, smalle straatjes, de verborgen hofjes en nog veel meer waar u alleen tijdens een rondleiding achter zult komen. Met leuke anekdotes en mooie geschiedenis verhalen maakt onze gids de tour tot een ontspannen en interessante activiteit voor uw vrienden, collega’s of familieleden.

Ontdek de verrassende routes van Alkmaar door met een van onze gidsen een mooie fietsroute door de regio te maken. U bent lekker in beweging en hoort verhalen van de stad die u nog nooit gehoord heeft. Geschiedenis, cultuur en leuke anekdotes komen vandaag aan bod en uiteraard maken we onderweg nog ergens een stop om even uit te rusten (…en natuurlijk voor een verfrissend drankje). U hoeft de weg niet te kennen want onze gids gaat u voor vandaag, dus u hoeft alleen maar te trappen en te luisteren, ideaal toch?!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?