Citygames Alkmaar

Puzzeltocht of Speurtocht in Alkmaar? Actief stadsspel met teambuilding activiteiten?

Op zoek naar een leuke activiteit in Alkmaar? Boek dan één van onze citygames! We hebben ze in alle soorten en maten.. van een speurtocht, puzzeltocht of moordspel tot aan een dinerspel. Voor een flinke dosis teambuilding of gewoon een gezellige dag weg met vrienden, familie of collega’s! Speciale wensen? Geef ze aan ons door! Wij verzorgen ook maatwerk uitjes.

Wie is de Rat Alkmaar

Wie is de verrader? Wie is de saboteur? Speel het Wie is de Rat stadsspel in Alkmaar en herken de mol tijdens deze leuke teambuilding buitenactiviteit in het hart van de kaasstad... Lees verder!

Ik Hou van Holland Stadsspel

Hollandser kunnen we het niet krijgen! Bekijk hier het Ik hou van Holland stadsspel in Alkmaar. Opdrachten in het centrum van de stad, leuk als origineel groepsuitje of bedrijfsuitje.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het Ik Hou van Holland dinerspel in Alkmaar: het meest favoriete spel van dit moment! Een 3 gangen diner, quizmaster(s), decoratie en een geweldige quiz!

Moorddiner Alkmaar

Wie lost de moord op tijdens dit moordspel in Alkmaar? Het moordspeldiner staat garant voor een gezellige, hilarisch en culinair avondje cluedo aan tafel! Lees snel verder..

PopQuiz Diner Alkmaar

Het leukste muziekquiz dinerspel van dit moment! Herkende klassiekers van toen en nu tijdens dit popquiz a go go achtige groepsdiner! Ideaal om te boeken voor gemixte groepen.

Crazy 88 Alkmaar

Het meest crazy uitje in Alkmaar! Welkom bij het knotsgekke stadsspel waarbij jullie de meest crazy opdrachten moeten uitvoeren en filmen met onze camera's!

CSi Alkmaar

De moordspel citygame van Alkmaar. Tijdens dit 3 uur durende stadsspel zullen jullie in teams een lugubere moord te moeten zien oplossen! Strijd tegen elkaar in het hart van de stad.

Moord in het Pand Lunchspel

Bekijk hier onze moordlunch in Alkmaar! Er is een moord gepleegd en de daders zitten onder uw gezelschap. Hilarisch moordspel met lunch waarbij iedereen actief meedoet.

Wie is de Rat aan Tafel

Herken de mol aan tafel! Wie is de rat die de boel loopt te saboteren tijdens dit 3 gangen diner in Alkmaar? Een dinerspel vol teambuilding activiteiten die je gespeeld moet hebben!

Crazy 88 Dinnergame

Het crazy 88 walking dinner! 3 verschillende restaurants, 3 gangen en de meest crazy opdrachten tussen de restaurants door! Het meest crazy avondprogramma in Alkmaar!

Ik Hou van Holland Lunch

Ook zo gek op Holland? Bekijk dan de Ik hou van Holland lunch: het meest gezellige en oer-Hollandse lunchspel van Specialtours! Strijd tegen elkaar tijdens deze leuke middagactiviteit.

De leukste activiteiten boek je bij Specialtours.nl

Of u nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellige dag met vrienden of familie organiseert? Een citygame in Alkmaar maakt uw daginvulling compleet. U kunt denken aan bijvoorbeeld een speurtocht door de stad waarbij u op ontspannen en creatieve manier de stad leert kennen. Bent u op zoek naar uitdaging en teambuilding? Denk dan eens aan CSI Alkmaar of onze spannende Wie is de Rat Citygame. Bij regen wilt u lekker warm en droog zitten en daar zijn onze binnenactiviteiten ideaal voor. Denk hierbij aan onze Mixquiz of de Ik Hou van Holland quiz. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren door een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder bij de organisatie van uw event in Alkmaar.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies


Meer uitjes in Alkmaar?