Vrijgezellenfeest Rotterdam

Vrijgezellenfeestje in Rotterdam? Bekijk onze vrijgezellenfeest activiteiten in Rotterdam!

Een vrijgezellenfeestje kun je (als het goed is) maar 1x organiseren voor de bruid of bruidegom en moet daarom perfect, hilarisch en een dag om nooit meer te vergeten worden. Wij bieden zeer leuke vrijgezellenfeest activiteiten en programma’s aan voor zowel mannen als vrouwen.

Stripdiner Rotterdam

Vrijgezellenfeestje Rotterdam? Een vrijgezellenavond om nooit te vergeten tijdens het stripdiner in Rotterdam! Een heerlijk 3 gangen vrijgezellenfeest diner met twee toetjes!

Crazy 88 Rotterdam

Wie is er het meest crazy? Tijdens het actieve Crazy 88 stadsspel in Rotterdam zijn jullie gewapend met een digitale camera en moeten jullie deze crazy opdrachten zien te volbrengen. Ludiek!

Kroegentocht Rotterdam

Een leuke avondactiviteit in Rotterdam? Boek dan onze kroegentocht! Onder leiding van onze professionele kroegtijgers zien jullie de leukste kroegjes van de stad!

Op stap met Sylvia

Op stap met de Plat Rotterdamse Sylvia? Het kan bij Specialtours! Tijdens deze ludieke stadswandeling laat dit gesjeesde type haar 'eigu stad' aan jullie zien. Hilarische tour!

Ik Hou van Holland Lunch

Een unieke en originele groepslunch in Rotterdam? Boek dan onze Ik Hou van Holland lunch. Het lunchspel der lunchspellen onder leiding van onze enthousiaste quizmasters!

Sex and the City Rotterdam

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam? Dan moeten jullie toch echt aan onze vrijgezellenfeest activiteit SATC Rotterdam! Het ideale onderdeel voor jullie vrijgezellendag!

Poker Workshop Rotterdam

Zet je pokerface maar op! Tijdens onze poker workshop in Rotterdam krijgen jullie les van een prof. Pokeren voor zowel beginners als gevorderden! Inclusief locatie en spelmaterialen.

De leukste activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest, ook maatwerk mogelijk!

Vrijgezellenfeest voor mannen? Of een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Bekijk ons erotische stripdiner of de crazy en hilarische spellen in de stad waarbij er ludieke opdrachten moeten worden volbracht. Ook een vrijgezellenfeest workshop of een speciaal vrijgezellenfeest diner in Rotterdam is een mogelijkheid. Wij kunnen een geheel programma voor jullie groep opstellen maar je kunt alle onderdelen eventueel ook los bij ons boeken. Vraag voor nog meer leuke tips eens na bij onze medewerkers want zij hebben jarenlange ervaring en barsten van de goede tips en ideeën!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Rotterdam