Avondarrangement Rotterdam

Een groepsuitje in de avond? Boek een avondarrangement bij Specialtours Rotterdam!

Een avondje uit in Rotterdam? Boek een van onze gezellige avondarrangementen voor wanneer je een personeelsfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of een gezellige avond met vrienden gepland hebt.

Hap en Stap Tour Rotterdam

Bekijk hier de culinaire stadswandeling in Rotterdam! Happen en stappen in de Maasstad staat garant voor een uniek avondje uit. Bekijk hier het walking dinner met gids in Rotterdam!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste ik hou van Holland uitje in Rotterdam: welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel. De quiz waarbij iedereen samenkomt! Strijd aan tafel in deze teambuilding variant!

Moorddiner Rotterdam

Wie lost de moord op tijdens ons moordspeldiner in Rotterdam? De dader zit onder uw genodigden! Wie is er het scherpst tijdens dit moordspel aan tafel? De ideale moordavond!

PopQuiz Diner

Het avondje uit dat als muziek in de oren klinkt! Een leuke groepsactiviteit in Rotterdam vol gezelligheid, quiz en lekker eten. Ideaal voor gemixte groepen! Lees verder over dit uitje.

Jongens tegen de Meisjes

Wat vinden mannen nu echt van vrouwen en andersom? Daar kom je achter met deze gezellige maar ook uiterst fanatieke Jongens tegen de Meisjes quiz inclusief diner!

De TV draait door Dinerspel

Een avondje niet voor de buis? Test jullie TV kennis tijdens de TV draait door dinnershow, uitsluitend voor jullie groep! Leuke en originele spelrondes tijdens een compleet 3 gangen diner.

Vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje? Familie uitje? Wij hebben de leukste uitjes in Rotterdam!

Wij bieden zeer uiteenlopende activiteiten te denken aan het leuke teambuildings diner spel Ik Hou van Holland Diner of het erotische stripdiner wanneer je bezig bent met de organisatie van een vrijgezellenfeestje. Wij hebben ook een leuke stadswandeling in combinatie met een 3-gangendiner in 3 verschillende top restaurants in Rotterdam onder begeleiding van een gezellige stadsgids, namelijk ons Walking Dinner Rotterdam. Ook een Wie is de Rat in de Nacht is een leuk avondspel. Wanneer je de algemene kennis wilt testen van jouw gezelschap kun je eens kijken naar onze Pubquiz, deze kan ook prima gecombineerd worden met een diner. Kortom wij bieden veel avondarrangementen, dus doe inspiratie op via onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Rotterdam