Rondleiding Rotterdam

Boek een rondleiding in Rotterdam met onze Rotterdamse gidsen!

Rotterdam staat vooral bekend om zijn architectuur, enorme haven en hippe hotspots en profileert zich ook wel als Manhattan aan de Maas. Ontdek deze mooie stad met Specialtours tijdens een stadswandeling, fietstocht of culinaire tour!

Kroegentocht Rotterdam

Een leuke avondactiviteit in Rotterdam? Boek dan onze kroegentocht! Onder leiding van onze professionele kroegtijgers zien jullie de leukste kroegjes van de stad!

Fietstocht Rotterdam

Fietstour in Rotterdam? Stap op de pedalen en ontdek het mooie Rotterdam met de Specialtours gidsen. Een leuke buitenactiviteit, met een verfrissende café (pit)stop

Op stap met Sylvia

Op stap met de Plat Rotterdamse Sylvia? Het kan bij Specialtours! Tijdens deze ludieke stadswandeling laat dit gesjeesde type haar 'eigu stad' aan jullie zien. Hilarische tour!

Ontdek Rotterdam tijdens eens stadswandeling, fietstour of culinaire tour

Na de tweede wereldoorlog is er in de stad flink gebouwd en daar zijn zij sindsdien ook niet meer mee gestopt. Dit maakt Rotterdam tot een zeer veranderlijke en energieke stad en zeker de moeite waard om eens met gids te gaan verkennen op een andere manier. De tours duren meestal 2 uur en kunnen in verschillende talen uitgevoerd worden. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wij zullen een mooie stadswandeling voor u opstellen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Omdat Rotterdam een grote stad is waarbij veel bezienswaardigheden ver uit elkaar liggen is de fietstour de ideale oplossing om veel van de stad mee te krijgen. Onze gezellige gids zal u langs de highlights van deze energieke stad vervoeren op een wel heel ontspannende manier want u hoeft niets voor te bereiden en ook geen kaarten te lezen maar toch lekker in beweging zijn in de buitenlucht. Deze plekke zullen zeker niet ontbreken; de Markthallen, de Ersmusbrug, de haven, verrassende hotspots en nog meer onontdekte stadsgeheimen. Spreekt dit jou ook aan boek dan een van onze fietstours in Rotterdam.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Rotterdam