Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Rotterdam?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Rotterdam?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Hap en Stap Tour Rotterdam

Bekijk hier de culinaire stadswandeling in Rotterdam! Happen en stappen in de Maasstad staat garant voor een uniek avondje uit. Bekijk hier het walking dinner met gids in Rotterdam!

Ik Hou van Holland Dinerspel

Het gezelligste ik hou van Holland uitje in Rotterdam: welkom bij het Ik hou van Holland dinerspel. De quiz waarbij iedereen samenkomt! Strijd aan tafel in deze teambuilding variant!

Smartlappen Workshop

Zing uit volle borst mee tijdens de smartlappen workshop in Rotterdam! Een zangworkshop in de gezellige café's van Rotterdam. Een workshop met een lach en een traan!

Moorddiner Rotterdam

Wie lost de moord op tijdens ons moordspeldiner in Rotterdam? De dader zit onder uw genodigden! Wie is er het scherpst tijdens dit moordspel aan tafel? De ideale moordavond!

PopQuiz Diner

Het avondje uit dat als muziek in de oren klinkt! Een leuke groepsactiviteit in Rotterdam vol gezelligheid, quiz en lekker eten. Ideaal voor gemixte groepen! Lees verder over dit uitje.

Wie is de Rat Rotterdam

Wie is de mol? Nee! Wie is de rat! Wie is de verrader in uw groep? Wie is de saboteur? We komen er achter tijdens deze buitenactiviteit in Rotterdam. Een geweldig en actief uitje!

Stripdiner Rotterdam

Vrijgezellenfeestje Rotterdam? Een vrijgezellenavond om nooit te vergeten tijdens het stripdiner in Rotterdam! Een heerlijk 3 gangen vrijgezellenfeest diner met twee toetjes!

Crazy 88 Rotterdam

Wie is er het meest crazy? Tijdens het actieve Crazy 88 stadsspel in Rotterdam zijn jullie gewapend met een digitale camera en moeten jullie deze crazy opdrachten zien te volbrengen. Ludiek!

Kroegentocht Rotterdam

Een leuke avondactiviteit in Rotterdam? Boek dan onze kroegentocht! Onder leiding van onze professionele kroegtijgers zien jullie de leukste kroegjes van de stad!

Fietstocht Rotterdam

Fietstour in Rotterdam? Stap op de pedalen en ontdek het mooie Rotterdam met de Specialtours gidsen. Een leuke buitenactiviteit, met een verfrissende café (pit)stop

CSi Rotterdam

Verken de stad als een CSi rechercheur tijdens het CSI Rotterdam stadsspel; het moordspel in Rotterdam! Welk team gaat er vandaag met de prijs vandoor? inclusief consumptie!

Op stap met Sylvia

Op stap met de Plat Rotterdamse Sylvia? Het kan bij Specialtours! Tijdens deze ludieke stadswandeling laat dit gesjeesde type haar 'eigu stad' aan jullie zien. Hilarische tour!

Groepsuitje Rotterdam

Dagje Rotterdam en u organiseert een feest, personeelsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of ander teamuitstapje in Rotterdam? Bekijk onze website eens voor leuke ideeën want wij organiseren gezellige spel shows in diverse thema’s, maar ook spannende stadsspellen, workshops, vaarten, stadswandelingen en nog veel meer. Wij stellen graag een compleet dagprogramma voor u op.

Bedrijfsuitje Rotterdam

Hippe locaties, unieke concepten, flexibele houding en kennis van zaken maakt Specialtours tot de ideale partner in het organiseren van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsfeest. Teambuilding activiteiten in de stad of tijdens het diner in de vorm van een quizshow. Stadswandelingen, vaarten, workshops of ludieke typetjes om het feest een boost te geven. Laat u inspireren door onze bedrijfsuitjes!

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Het hippe Rotterdam is perfect voor een toffe vrijgezellendag voor zowel mannen als vrouwen. Speel een spannend teambuilding spel in de stad, ga lekker lunchen of high tea-en, boek een erotisch stripdiner of speel een hilarisch dinerspel. Een goede combinatie van de juiste vrijgezellenfeest activiteiten zorgt voor een te gekke vrijgezellenuitje voor de aanstaande bruid of bruidegom.