Citygame Rotterdam

Op zoek naar de ideale teambuilding activiteit in Rotterdam? Bekijk dan onze citygames!

Beleef Rotterdam als nooit tevoren met een van onze leuke spelprogramma’s! Of het nu gaat om de organisatie van een personeelsuitje, vrijgezellenfeestje of een gezellige middag op stap met vrienden of familie, een spelprogramma is altijd een leuke aanvulling op de dagbesteding.

Wie is de Rat Rotterdam

Wie is de mol? Nee! Wie is de rat! Wie is de verrader in uw groep? Wie is de saboteur? We komen er achter tijdens deze buitenactiviteit in Rotterdam. Een geweldig en actief uitje!

Crazy 88 Rotterdam

Wie is er het meest crazy? Tijdens het actieve Crazy 88 stadsspel in Rotterdam zijn jullie gewapend met een digitale camera en moeten jullie deze crazy opdrachten zien te volbrengen. Ludiek!

CSi Rotterdam

Verken de stad als een CSi rechercheur tijdens het CSI Rotterdam stadsspel; het moordspel in Rotterdam! Welk team gaat er vandaag met de prijs vandoor? inclusief consumptie!

Een leuk dagje uit in Rotterdam met onze citygames!

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding in de buitenlucht dan past ons Wie is de Rat speluitstekend bij jullie groep maar ook een speurtocht is een leuke combinatie tussen samenwerken en de stad verkennen. Wil je een spel in combinatie met een lunch of diner ? Ons assortiment aan themadiners is enorm, te denken aan de Pubquiz om elkaars kennis eens flink op de proef te stellen of de altijd hilarische Hou van Holland waarbij je je collega’s nog nooit zo fanatiek hebt gezien. Los de mysterieuze moord op met ons Moorddiner en zo hebben wij nog veel meer keuze. Dus neem een kijkje op de website en laat je inspireren. Mocht jouw wens er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Rotterdam