Workshop Nijmegen

Lekker creatief bezig zijn? Boek één van onze workshops in Nijmegen!

Wil je iets nieuws leren, werken aan een gezamenlijke opdracht, teambuilding verhogen, de communicatie verbeteren of gewoon een middagje Fun ? Bekijk dan onze workshops want die zijn er in vele soorten en maten. Creatief, culinair, grappig, actief of muzikaal, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Ik hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het oer-Hollandse uitje in Nijmegen: het Ik Hou van Holland dinerspel quiz. De altijd gezellige avondactiviteit met diner van dit moment! Lees snel verder!

Hap en Stap Tour Nijmegen

Bekijk onze culinaire stadswandeling in Nijmegen! Het culinaire uitje van dit moment! 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens dit walking dinner in Nijmegen. Inclusief Specialtours gids.

Moorddiner Nijmegen

Moordspeldiner in Nijmegen? Boek onze moordavond met 3 gangen diner! Tijdens dit moordspel is niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet! Inclusief begeleiding, diner en winnaarprijs.

PopQuiz Diner

Het ideale dinerspel voor gemêleerde groepen. Tijdens deze muziekquiz zal het niet gaan om wie het meeste eet, maar het meeste weet! Inclusief 3 gangen diner, locatie en quizmaster(s).

Combineer onze workshops in Nijmegen ook met onze andere groepsuitjes in Nijmegen!

De Workshop Paaldansen is erg populair voor de vrijgezellen dames terwijl de heren eerder gaan voor een Comedy Workshop of bierproeverij. Ook voor personeelsuitjes zijn er leuke mogelijkheden zoals de Kookworkshop of cocktail shaken. Wil je de sfeer verhogen dan is onze Smartlappen workshop ideaal want de accordeonist maakt er altijd een feestje van. Wil je hulp bij het maken van de keuze neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Nijmegen