Welkom bij Specialtours & Events Nederland

Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!

Uitje in Nijmegen?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Altijd bereikbaar
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Uitje in Nijmegen?
bel 020 770 8953

…of mail ons nu!

 • Meer dan 180 activiteiten online!
 • Boek op uw datum & tijdstip
 • Wij leveren ook maatwerk
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Grote groep = korting!

Kies uit meer dan 180 verschillende activiteiten

Kies uit 180 verschillende activiteiten

Bekijk alvast een aantal van onze toppers…

Crazy 88 Nijmegen

Op zoek naar het meest crazy groepsuitje in Nijmegen? Bekijk hier dan ons Crazy 88 opdrachten spel in Nijmegen! Hilariteit tijdens deze 3 uur durende buitenactiviteit!

Ik hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het oer-Hollandse uitje in Nijmegen: het Ik Hou van Holland dinerspel quiz. De altijd gezellige avondactiviteit met diner van dit moment! Lees snel verder!

Hap en Stap Tour Nijmegen

Bekijk onze culinaire stadswandeling in Nijmegen! Het culinaire uitje van dit moment! 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens dit walking dinner in Nijmegen. Inclusief Specialtours gids.

Moorddiner Nijmegen

Moordspeldiner in Nijmegen? Boek onze moordavond met 3 gangen diner! Tijdens dit moordspel is niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet! Inclusief begeleiding, diner en winnaarprijs.

PopQuiz Diner

Het ideale dinerspel voor gemêleerde groepen. Tijdens deze muziekquiz zal het niet gaan om wie het meeste eet, maar het meeste weet! Inclusief 3 gangen diner, locatie en quizmaster(s).

Wie is de Rat Nijmegen

Wie is de saboteur in jullie groep? Wie is de verrader!? Wie is de mol? Nee! Wie is de rat! Onze best beoordeelde teambuilding activiteit in het centrum van Nijmegen!

Moordlunch Nijmegen

Groepslunch in Nijmegen organiseren? Bekijk hier ons originele moordspel uitje met lunch: de ideale middagactiviteit in Nijmegen! Hilarisch rollenspel, inclusief begeleiding!

Groepsuitje Nijmegen

Uw specialist in groepsuitstapjes! Vriendenuitjes, familiedagen, personeelsfeestjes of vrijgezellenfeestjes. Wij bieden voor iedere gelegenheid het perfecte programma tegen zeer concurrerende prijzen. Spreek uw specifieke wensen uit en laat een mooi programma op maat opstellen zodat deze dag er één wordt waar nog lang over zal worden nagepraat. Neem contact op met ons groepsuitjes team!

Bedrijfsuitje Nijmegen

Ontvlucht de werkstress en leer elkaar eens op een andere manier kennen door een dagje met elkaar op pad te gaan. Wij organiseren uw bedrijfsuitje met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Of u nu op zoek bent naar teambuilding activiteiten in de stad of tijdens het diner, wil varen of een workshop wilt doen, wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijk personeelsuitje in Nijmegen!

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Leuke vrijgezellendag activiteiten en niet duur! Gekke of creatieve workshops, hilarische stadsspellen en pikante stripdiners is waar een vrijgezellenfeestje voor mannen of vrouwen over moet beschikken. Wij kunnen dít en nog veel meer voor jullie regelen. Belangrijk om van te voren goed aan te geven wat jullie wensen en budget zijn zodat wij er een te geweldige dag van kunnen maken.