Citygames Nijmegen

Leuke teambuilding activiteiten in Nijmegen? Bekijk onze spetterende citygames en stadsspellen!

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje of groepsuitje bekijk dan eens onze citygames. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er een stadsspel dat daar perfect bij past. Speurtochten om de stad op een speelse manier te ontdekken of een spannende teambuildingactiviteit zoals Wie is de Rat.

Moorddiner Nijmegen

Moordspeldiner in Nijmegen? Boek onze moordavond met 3 gangen diner! Tijdens dit moordspel is niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet! Inclusief begeleiding, diner en winnaarprijs.

Wie is de Rat Nijmegen

Wie is de saboteur in jullie groep? Wie is de verrader!? Wie is de mol? Nee! Wie is de rat! Onze best beoordeelde teambuilding activiteit in het centrum van Nijmegen!

De leukste teambuildingactiviteit in Nijmegen boek je bij Specialtours!

Ook hilarische spellen voor vrijgezellenfeestjes zoals Crazy 88, the Hangover en Sex and the City hebben al vaker bewezen top activiteiten te zijn. Je kunt eventueel ook een spel combineren met een heerlijke lunch of diner. Wij bieden verschillende dinerspellen aan zoals het Hou van Holland of het grappige Gooische Vrouwen Dinerspel en nog veel meer. Mocht je een spelprogramma willen combineren met een vaart of stadswandeling dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Wij kunnen een geheel dagprogramma opstellen zodat jullie nergens meer omkijken naar hebben en volop kunnen gaan genieten van de leuke dag. Vraag gerust een offerte bij ons op voor een volledige daginvulling of vraag om meer informatie bij een van onze medewerkers.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Nijmegen