Avondarrangement Nijmegen

Een leuk avondprogramma in Nijmegen? Bekijk onze avondarrangementen!

Een avond doorbrengen in het prachtige Nijmegen wordt nu nog leuker met een van onze arrangementen. Maak er een gezellig avondje uit van. Test bijvoorbeeld de muzikale kennis van je teamgenoten, familieleden of vrienden met onze gezellige Popquiz, die wij tussen de gangen van het diner door zullen spelen. Op deze manier combineer je teambuilding met een overheerlijk 3-gangen diner in een privé ruimte in een van de top locaties in Nijmegen.

Ik hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het oer-Hollandse uitje in Nijmegen: het Ik Hou van Holland dinerspel quiz. De altijd gezellige avondactiviteit met diner van dit moment! Lees snel verder!

Hap en Stap Tour Nijmegen

Bekijk onze culinaire stadswandeling in Nijmegen! Het culinaire uitje van dit moment! 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens dit walking dinner in Nijmegen. Inclusief Specialtours gids.

Moorddiner Nijmegen

Moordspeldiner in Nijmegen? Boek onze moordavond met 3 gangen diner! Tijdens dit moordspel is niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet! Inclusief begeleiding, diner en winnaarprijs.

PopQuiz Diner

Het ideale dinerspel voor gemêleerde groepen. Tijdens deze muziekquiz zal het niet gaan om wie het meeste eet, maar het meeste weet! Inclusief 3 gangen diner, locatie en quizmaster(s).

Stel zelf een groepsarrangement samen met onze leuke activiteiten in Nijmegen

Naast de Popquiz bieden wij nog meer dinerspellen aan zoals bijvoorbeeld het nog altijd populaire Hou van Holland of Moorddiner. Ook Wie is de Rat aan tafel of de Jongens tegen de Meisjes behoort tot de mogelijkheden. Bent u geen spelletjesmens, dan hebben wij alternatieve ideeën om cultuur te combineren met eten met onze Walking Brunch of Walking Dinner waarbij u wordt vergezelt door onze enthousiaste gids. Ook varen en dineren gaat goed samen in het waterrijke Nijmegen. Wij helpen u graag verder bij de organisatie van een perfect personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Nijmegen