Rondleiding Nijmegen

Stadswandeling in Nijmegen? Of liever een tour op de fiets? Bekijk onze tours in Nijmegen!

Ontdek Nijmegen met onze gidsen tijdens onze tours in de stad. Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. De stad Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal en zorgt voor slingerende dijken, plassen en weilanden, glooiende stuwwallen begroeid met gemengde bossen. Het Stadscentrum herbergt het winkelhart, het uitgaansgebied en een groot deel van de culturele voorzieningen.

Ik hou van Holland Dinerspel

Bekijk hier het oer-Hollandse uitje in Nijmegen: het Ik Hou van Holland dinerspel quiz. De altijd gezellige avondactiviteit met diner van dit moment! Lees snel verder!

Hap en Stap Tour Nijmegen

Bekijk onze culinaire stadswandeling in Nijmegen! Het culinaire uitje van dit moment! 3 restaurants, 3 verschillende gangen tijdens dit walking dinner in Nijmegen. Inclusief Specialtours gids.

Moorddiner Nijmegen

Moordspeldiner in Nijmegen? Boek onze moordavond met 3 gangen diner! Tijdens dit moordspel is niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet! Inclusief begeleiding, diner en winnaarprijs.

PopQuiz Diner

Het ideale dinerspel voor gemêleerde groepen. Tijdens deze muziekquiz zal het niet gaan om wie het meeste eet, maar het meeste weet! Inclusief 3 gangen diner, locatie en quizmaster(s).

De leukste uitjes in Nijmegen boek je bij Specialtours. Tours, spellen en groepsactiviteiten!

Wanneer u met een van onze gezellige stadsgidsen op stap gaat zal u dit alles met eigen ogen kunnen zien en horen want de gids vertelt natuurlijk mooie verhalen over de geschiedenis maar ook leuke weetjes en anekdotes. De meeste wandelingen duren 2 uur en voeren u langs de highlights die Nijmegen te bieden heeft. Heeft u specifieke wensen dan horen wij dit graag en maken wij een wandeling op maat voor uw gezelschap.

Gedurende onze fietstocht maak je kennis met het veelzijdige landschap in het Rijk van Nijmegen. Net buiten stadsgrens bevindt u zich al in een prachtig landschap van bossen, heuvels, water, polders met slingerende dijken en heide. Maar ook het oude stadscentrum van Nijmegen heeft veel te bieden. Onze stadsgids neemt u mee langs de oude monumenten en vertelt u de achterliggende verhalen en leuke anekdotes. Dit is wel een hele leuke manier van de stad ontdekken. Omdat u gedurende deze 2 uur durende tour een privé gids tot uw beschikking heeft kunt u zelf aangeven wanneer u toe bent aan een lekker bakje koffie met gebak. Fiets u met ons mee door het mooie Nijmegen ?

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Nijmegen