Workshop Maastricht

Bekijk onze workshop in Maastricht: leuke groepsactiviteiten waar je ook nog wat van opsteekt!

Boek eens een leuke workshop voor uw personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Een workshop zorgt ervoor dat u op een leuke ontspannen manier aan een gezamenlijk doel werkt, beter leert communiceren of elkaar gewoon eens op een andere manier ziet.

Hap en Stap Tour Maastricht

Culinaire wandeling in Maastricht? Ga met ons Happen en Stappen! Tijdens dit unieke walking dinner in Maastricht geniet u van maar liefst 3 verschillende restaurants! Inclusief gids(en).

Ik Hou van Holland Dinerspel

Op zoek naar origineel dinerspel? Speel met ons de Ik Hou van Holland quiz tijdens het Ik Hou van Holland dinerspel themafeest in Maastricht. Het complete avondje uit!

Moorddiner Maastricht

Een moordspeldiner in Maastricht? Bekijk hier ons moordspel in Maastricht! Een moordavond om niet snel te vergeten. Teambuilding aan tafel, inclusief diner en begeleiding!

Originele en creatieve workshops voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest

Dit kan bijvoorbeeld met creatieve workshops zoals het naaktmodel schilderen of een grappige workshop zoals de Lachworkshop maar wij hebben ook een Workshop Smartlappen zingen of voor de lady’s die wel in zijn voor een geintje een hilarische paaldans workshop. Voor onze muzikale medemens is de Smartlappen workshop wel een hele gezellige. Maar ook een videoclip in 1 shot maken is geweldig leuk om te doen. Spreekt dat je aan, dan kun je eens kijken bij Lipdub maken. Er is voor iedere doelgroep en iedere gelegenheid wel een geschikte workshop en het kan uw dagarrangement compleet maken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Maastricht