Rondleiding Maastricht

Ontdek Maastricht tijdens een stadswandeling, rondleiding op de fiets of culinaire tour!

Maastricht, de omgeving waar al 20 eeuwen mensen wonen, is onder ‘dagjesmensen’ zeer populair en niet alleen dankzij de oneindige winkelmogelijkheden. De stad gelegen aan de voet van de St. Pieterberg heeft een prachtige historische rijkdom en staat vol met mooie kerken en monumentale panden. De schoonheid van de vele pleinen mag ook zeker niet vergeten worden. Natuurlijk kent iedereen het Vrijthof maar er is meer. Wandel mee met onze leuke tours in Maastricht en laat u imponeren door de geweldige verhalen en anekdotes.

Hap en Stap Tour Maastricht

Culinaire wandeling in Maastricht? Ga met ons Happen en Stappen! Tijdens dit unieke walking dinner in Maastricht geniet u van maar liefst 3 verschillende restaurants! Inclusief gids(en).

Ik Hou van Holland Dinerspel

Op zoek naar origineel dinerspel? Speel met ons de Ik Hou van Holland quiz tijdens het Ik Hou van Holland dinerspel themafeest in Maastricht. Het complete avondje uit!

Moorddiner Maastricht

Een moordspeldiner in Maastricht? Bekijk hier ons moordspel in Maastricht! Een moordavond om niet snel te vergeten. Teambuilding aan tafel, inclusief diner en begeleiding!

Onze professionele Specialtours gidsen staan klaar om u de ideale dag te bezorgen!

Ontdek tijdens onze rondleidingen samen de schitterende kerken, kastelen, parken en musea en natuurlijk lassen we een pauze in voor een heerlijk kop koffie, misschien wel met een stuk echte Limburgse vlaai erbij. De wandelingen duren meestal 2 uur en voeren u langs de highlights van de stad. Mocht u specifieke wensen hebben laat ons dit dan weten zodat wij een wandeling of tour op maat kunnen verzorgen.

Een actief uitje? Gaat u maar eens lekker zitten op onze comfortabele fietsen en laat u meevoeren door onze deskundige en lokale gidsen langs de mooiste plekjes die de stad te bieden heeft! Dit is wel een hele leuke manier om uw dag door te komen. U hoeft alleen maar te trappen want de route heeft de gids al voor u uitgestippeld en de mooie verhalen en anekdotes krijgt u er gratis bij. Het enige wat er van u verwacht wordt is een goed humeur maar dat gaat haast vanzelf wanneer u met ons mee op pad gaat. Maastricht is een middeleeuwse stad en bezit daarom veel historie en monumentale panden. Schitterende parken en gezellige pleinen. Wilt u uw dagje compleet maken dan kunnen wij u ook bijstaan met de organisatie van een heerlijke lunch of diner. Fietst u met ons mee ?

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Meer uitjes in Maastricht